Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 157 (6867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbătoare

Zeci de evenimente şi concerte organizate anul acesta de Zilele Municipiului Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele municipiului Fălticeni vor debuta săptămâna aceasta, miercuri, 18 iulie, câteva zeci de evenimente şi concerte fiind incluse în ediţia de anul acesta a manifestării. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman a precizat că manifestările vor începe miercuri după-amiază, la ora 16.00, cu turneul de tenis pentru copii „Cupa Municipiului Fălticeni”. Competiţia va avea loc pe terenul de zgură „Nada Florilor” şi va continua şi în cea de-a doua zi a manifestărilor. De joi, 19 iulie, vor începe şi spectacolele organizate în centrul municipiului, în piaţa „Nada Florilor”. Astfel, de la ora 17.00, pe scenă vor urca ansambluri folclorice şi formaţii artistice de la Clubul Copiilor din Fălticeni, după care, de la ora 18.30, vor începe Festivalul Neamului Românesc „Ştefan cel Mare şi Sfânt” şi Festivalul Internaţional de Folclor „Cântă cucu-n Bucovina”, realizate în parteneriat cu Centrul Cultural European „Dacia” din Chişinău, Republica Moldova. Ziua de joi se va încheia cu un concert susţinut de „Los Anonimos” şi Paula Ghivirică. Vineri, 20 iulie, credincioşii ortodocşi sunt aşteptaţi să participe la slujba de Sfântul Ilie, oficiată la Biserica „Sf. Ilie”, după care, de la ora 12.00, va începe procesiunea religioasă, pe traseul Biserica „Sf. Ilie” - Biserica „Adormirea Maicii Domnului” - Primăria Fălticeni - Catedrala „Învierea Domnului” - Biserica „Sf. Ilie”.

Tot vineri, de la ora 16.00, la Catedrala „Învierea Domnului” va avea loc „Nunta de aur”, unde vor fi aniversate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Spectacolele programate pentru vineri vor începe la ora 17.00, în piaţa „Nada Florilor”, pe scenă urmând să urce interpreţi locali, dar şi Alexandru Recolciuc, Alexandru Brădăţan şi Ansamblul „Ciprian Porumbescu”.

 

Fălticenenii vor avea parte de un spectacol oferit de un ansamblu de dansuri din Mexic

Evenimentele programate pentru sâmbătă vor începe de la ora 6.00, pe iazul Şomuz fiind organizat concursul de pescuit Cupa „Nada Florilor”. Vor urma apoi mai multe competiţii sportive, respectiv cea de tenis de masă pentru copii, un turneu de fotbal pentru copii şi concursul de înot „Nada Florilor”. Evenimentele se vor muta din nou în piaţa centrală a municipiului, unde de la ora 18.00 va începe un spectacol de dans cu formaţii locale, după care, de la ora 20.45, va urma un concert susţinut de interpreta Ruby. De la ora 21.30, pe scena din Piaţa „Nada Florilor” va avea loc premierea olimpicilor, sportivilor, cadrelor didactice şi antrenorilor fălticeneni, după care, toţi cei prezenţi vor putea asista la un concert extraordinar susţinut de Andra. Ultima zi a Zilelor municipiului Fălticeni, duminică, include turneul de tenis de câmp „Old Boys” şi un meci de fotbal „Old Boys”, iar de la ora 10.00, în parcarea Şcolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” va avea loc evenimentul „Roţi legendare - 122 de ani de la apariţia primului vehicul în Fălticeni”, o expoziţie de maşini istorice realizată în parteneriat cu Retromobil Club România. Concertele şi spectacolele de duminică din piaţa „Nada Florilor” vor începe la ora 16.00, acestea urmând să fie susţinute de interpreţi şi formaţii din judeţ, dar printre invitaţi numărându-se şi un ansamblu de dansuri din Mexic. De la ora 21.00, pe scenă va urca interpreta Roxana Nemeş, apoi interpretul Hevito, Zilele municipiului Fălticeni încheindu-se cu un impresionant foc de artificii. De precizat că în perioada 19-22 iulie, pe stadionul „Nada Florilor” va avea loc bâlciul anual de Sf. Ilie, în timp ce între 20 şi 22 iulie, pe aleea pietonală din Fălticeni va fi deschis un târg de antichităţi şi târgul meşterilor populari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de evenimente şi concerte organizate anul acesta de Zilele Municipiului Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de evenimente şi concerte organizate anul acesta de Zilele Municipiului Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei