Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 144 (6854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Zilele Municipiului Fălticeni se vor desfăşura în perioada 18-22 iulie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 18-22 iulie, la Fălticeni se vor desfăşura Zilele Municipiului, eveniment care cuprinde spectacole de muzică uşoară şi populară, târgul meşterilor populari, activităţi religioase şi competiţii sportive.

Vor fi organizate spectacole artistice în care vor evolua cunoscuţi solişti şi formaţii de muzică uşoară şi populară, tinere talente locale. Pe stadionul „Tineretului” va fi organizat tradiţionalul meci de fotbal Old Boys (’80-’90), între fostele glorii ale fotbalului. La Sala de sport „Gabriel Udişteanu” se va desfăura un turneu de tenis de masă inclus în Circuitul AMATUR. Pe terenul cu zgură de la Baza de Agrement „Nada Florilor” va fi organizat un turneu de tenis de câmp pentru copii şi unul pentru adulţi, iar la Baza de Agrement „Nada Florilor”, un concurs de înot.  

Vineri, 20 iulie, după Sfânta liturghie de la Biserica cu hramul „Sfântul Ilie” din Fălticeni, va avea loc o procesiune religioasă pe traseul Biserica „Sf. Ilie” – Spitalul Municipal Fălticeni – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Primăria Fălticeni – Catedrala „Învierea Domnului” – Biserica „Sfântul Ilie”. La Catedrala „Învierea Domnului” va fi organizată “Nunta de aur”, sărbătorirea cuplurilor fălticenene care aniversează 50 de ani de căsătorie.

 

Andra, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” şi invitaţi din Mexic

Printre formaţiile şi soliştii care vor evolua în programul Zilele Municipiului Fălticeni se numără Andra, Ruby, Roxana Nemeş, Hevito, Alexandru Brădăţan, Alexandru Recolciuc, Ansamblul folcloric profesionist „Ciprian Porumbescu”, dar şi tinere talente din municipiul Fălticeni şi din judeţul Suceava.

„Anul acesta avem ocazia de a prezenta publicului fălticenean, pentru a doua oară, o manifestare internaţională a formaţiilor artistice din România, Moldova şi Ucraina, în cadrul Festivalului Neamului Românesc <Ştefan cel Mare şi Sfânt> şi al Festivalului Internaţional de Folclor <Cântă cucu-n Bucovina> şi, în premieră, un spectacol cu muzică şi dansuri mexicane susţinut de Ballet Folklorico Citlalcoatl del Instituto Britanico de Torreon – Mexic”, a precizat primarul Cătălin Coman.

În cadrul manifestării Zilele Municipiului Fălticeni vor fi premiaţi elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare şi profesorii care îi îndrumă.

În ziua de 19 iulie se va desfăşura Festivalul Neamului Românesc „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, organizat în parteneriat cu Centrul Cultural European „Dacia” din Chişinău, iar seara, de la ora 22,00, un spectacol cu Los Anonimos şi PaolaGhivirigă. Orchestra de folclor profesionist „Ciprian Porumbescu”, împreună cu soliştii şi dansatorii săi, Alexandru Brădăţan cu orchestra, Alexandru Recolciuc şiGrupul Folcloric “Balada”, condus de prof. interpret Maria Tanasă, vor evolua vineri, 20 iulie. Sâmbătă, pe scena din Piaţa „Nada Florilor” vor evolua Ruby şi Andra, iar duminică, Ciprian Petroaie, Ballet Folklorico Citlalcoatl del Instituto Britanico de Torreon  din Mexic, Roxana Nemeş şi Hevito.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Municipiului Fălticeni se vor desfăşura în perioada 18-22 iulie.
 Vizualizări articol: 2439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zilele Municipiului Fălticeni se vor desfăşura în perioada 18-22 iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei