Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 141 (6851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Proiectul „Cooperarea culturală România – Ucraina. De la idei de proiect la parteneriate de succes”, la Muzeul de Istorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Europa Creativă România organizează joi, 28 iunie, începând cu ora 11:00, la Muzeul de Istorie din Suceava, evenimentul „Cooperarea culturală România – Ucraina. De la idei de proiect la parteneriate de succes”. Acesta este realizat în colaborare cu Biroul Europa Creativă Ucraina şi are ca parteneri locali Muzeul Bucovinei şi Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava.

Evenimentul îşi propune să încurajeze parteneriatele dintre operatorii culturali din România şi Ucraina care doresc să acceseze anul acesta finanţările programului Europa Creativă şi să stimuleze cooperare culturală între ţările participante prin prezentarea unor exemple de bune practici în materie de parteneriate transfrontaliere sau transnaţionale de succes. Participanţii vor putea afla informaţii despre finanţarea proiectelor de cooperare Europa Creativă, vor primi exemple de proiecte finanţate prin intermediul acestui program comunitar, dar şi exemple de bune practici din proiectele sprijinite de alte programe europene. De asemenea, aceştia vor primi recomandări pentru crearea unor parteneriate transfrontaliere sau transnaţionale de succes şi îşi vor putea prezenta propriile idei de proiecte de cooperare în vederea identificării de parteneri.

Agenda, descrierea sesiunii de informare şi formularul de înregistrare sunt disponibile pe pagina Biroului Europa Creativă România – Subprogramul Cultura, în secţiunea Noutăţi (www.europa-creativa.eu/cultura).

 

Profesionişti din organizaţiile culturale şi creative din România şi Ucraina

La eveniment sunt aşteptaţi să participe profesionişti din organizaţiile culturale şi creative din România şi Ucraina. Europa Creativă 2014 – 2020 este programul de finanţare al UE dedicat operatorilor din sectoarele culturale şi creative. Europa Creativă are două subprograme – Cultura, MEDIA – şi o componentă transsectorială dedicată garantării creditelor bancare şi cooperării în domeniul politicilor culturale. Până în prezent, prin Subprogramul Cultura au fost finanţate la nivel european 321 de proiecte de cooperare, 203 proiecte de traduceri literare, 26 de proiecte ale unor platforme şi 50 de proiecte ale unor reţele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul „Cooperarea culturală România – Ucraina. De la idei de proiect la parteneriate de succes”, la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Proiectul „Cooperarea culturală România – Ucraina. De la idei de proiect la parteneriate de succes”, la Muzeul de Istorie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei