Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 141 (6851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prima ediţie

Evenimentul umanitar „The Beard Run”, un cros al scărilor, duminică, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iulius Mall Suceava va avea loc duminică, 1 iulie, începând cu ora 18:00, evenimentul umanitar „The Beard Run”, ediţia I, care constă într-o cursă pe scările din exteriorul clădirii Iulius Mall Suceava, la care se adaugă mici curse cu obstacole. Înscrierile se fac până pe 1 iulie inclusiv, completând formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1voz12vS18puULHp3__oXovPJe7dFSEoaWv4xStAuJFRNeA/viewform. Traseul este gândit în aşa fel încât orice categorie de vârstă să poată lua parte la competiţie, acestea fiind împărţite astfel: 6-12 ani; 13-17 ani şi peste 18. Taxa de înscriere diferă în funcţie de categoria de vârstă din care face parte competitorul: copii (6-12 ani) - 10 lei; adolescenţi (13-17 ani) - 15 lei; adulţi (peste 18 ani) - 20 de lei.

Taxa de participare se va achita online, în contul deschis la Banca Transilvania, numărul: RO58BTRLRONCRT0249735201, cu menţiunea „Beard Run SV” (păstrând chitanţa ca dovadă a plăţii). În săptămâna evenimentului vă puteţi înscrie la standurile organizatorilor care vor fi amplasate în Iulius Mall Suceava.

 

O lună de voluntariat alături de Beard Brothers Suceava

Pe cei mai buni participanţi de la fiecare categorie, la linia de finish îi aşteaptă diverse premii. Cel mai bun concurent va avea şansa de a trece prin experienţa voluntariatului alături de Beard Brothers Suceava timp de o lună. Evenimentul, după cum au spus organizatorii, „are ca scop strângerea de fonduri pentru a ajuta familia Popa din judeţul Suceava. Familia, neobişnuită să ceară sau să primească ajutoare, este puternică şi munceşte din greu pentru binele fiecărui membru. Mama este cea care se ocupă de toate în jurul casei, tatăl este paralizat la pat, iar mama acestuia, care locuieşte în acelaşi spaţiu cu familia, se află într-o situaţie asemănătoare tatălui. Pe lângă cei trei adulţi, în casă trăiesc şi cei opt copii ai familiei. Casa în care locuiesc nu îndeplineşte toate condiţiile pentru a le asigura un trai decent, aceasta necesitând renovări costisitoare pe care familia nu şi le-ar putea permite”.

Crosul de duminică este organizat de Beard Brothers Suceava, membru coordonator Iulian Tudosă, telefon 0751 046 888, în parteneriat cu Primăria Suceava şi Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimentul umanitar „The Beard Run”, un cros al scărilor, duminică, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimentul umanitar „The Beard Run”, un cros al scărilor, duminică, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei