Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 136 (6846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiție

Cele mai bune activități din „Școala altfel” pot fi votate online, pentru un loc bun în competiția națională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educaţiei va premia cele mai de succes activităţi demarate în cadrul programului „Şcoala altfel” din acest an școlar.

La nivelul judeţului Suceava, zece şcoli au şansa de a câştiga premiile oferite de ministerul de resort, unităţile calificându-se în competiţia naţională ce desemnează cele mai bune acţiuni din săptămâna “Şcoala altfel”.

Sucevenii pot susține aceste activități în etapa națională a concursului printr-un vot online pe platforma http://scaltfel.edu.ro, în perioadaperioada 21– 24 iunie 2018.

Platforma acceptă un singur vot, pentru fiecare domeniu în parte, de pe același cont de e-mail (votantul va primi link-ul de confirmare a votului, la adresa de e-mail pe care o va introduce în momentul votării). Voturile care vin de pe adrese de e-mail fictive, temporare sau ilegale vor fi anulate de administratorii platformei.

Pentru stabilirea câștigătorilor la etapa națională se realizează evaluarea activităților, care reprezintă 80% din rezultatul final, 20% reprezentând numărul de voturi.

 

Cele mai bune activități din județ

Cele 10 activități extrașcolare calificate la etapa națională a competiției sunt: Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni - Introducere în robotică „Arduino Workshop" (prof. coordonator Ioan Marcel Ciuruș), Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava - Lumea științelor (prof. Mihaela Gula), Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului - Cupa liceului la fotbal (prof. Sorin Isopescu), Școala Gimnazială nr. 4 Suceava - Marșul pentru sănătate (prof. Mirela Florentina Mazilu), Școala Gimnazială „I. Ciurea” Fălticeni - Ucenici în atelierul maestrului Ion Irimescu (prof. Dan Ermolania, prof. Marius Pintilii), Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară - Prin Bucovina – culori și valori (prof. Corina Stamatin), Școala Gimnazială Dorna Arini - Orientare școlară și profesională modernă (prof. Cezar Cernușcă , prof. Iulia Juravle), Școala Gimnazială Preutești - Zâmbete pentru bunici (prof. Neculai Șchiopoaia, prof. Gabriela Florea, prof. Roxana Dumbrăvanu), Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni - Abilități de viață în anul centenarului (prof. Mihaela Jarcău).

De asemenea, pe lângă cele 10 activități laureate, la etapa județeană a competiției au fost premiate și alte 33 de activități din „Școala altfel”.

Clasamentul poate fi consultat la https://educatiafnonf.files.wordpress.com/2018/06/scoala-altfel_18_competitie.pdf.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai bune activități din „Școala altfel” pot fi votate online, pentru un loc bun în competiția națională.
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai bune activități din „Școala altfel” pot fi votate online, pentru un loc bun în competiția națională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei