Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 129 (6839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe 16-17 iunie

Superbet Castorii Suceava Streetball aduce din nou spectacolul baschetului 3x3 la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall va găzdui în weekendul 16-17 iunie a doua ediţie a Superbet Castorii Suceava Streetball, eveniment dedicat celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3x3, care începând de la Tokyo 2020 se va afla în programul Jocurilor Olimpice.

Înscrierile pentru turneu se fac doar online, pe www.3la3.ro, site-ul oficial al competiţiei, începând de luni, 11 iunie, de la ora 15.00, în limita a 50 de echipe înscrise, sau până miercuri, 13 iunie, ora 23.00. Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei şi maximum patru jucători.

Cei mai buni jucători de baschet 3x3 din ţară sunt aşteptaţi să îşi reunească forţele în cadrul evenimentului Superbet Castorii Suceava Streetball, iar copiii de la echipele de baschet din oraş se vor putea duela în premieră la categoriile baby (sub 10 ani) şi mini (sub 12 ani).

Turneul este inclus în calendarul FIBA 3x3 şi toţi jucătorii care vor participa la eveniment vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Ranking. Punctele acumulate de jucătorii români se vor contabiliza, de asemenea, şi pentru stabilirea poziţiei României în clasamentul pe naţiuni, care contează în lupta pentru calificarea la competiţiile internaţionale.

Evenimentul este unul interactiv, iar spectatorii vor avea porţia lor de distracţie rezervată pe parcursul competiţiei. Aceştia pot participa la concursuri cu premii sau la alte activităţi care vor fi organizate la Iulius Mall în cele două zile de competiţie.

Oraşul Suceava se va afla în dispută de la distanţă cu oraşul Caracal, acolo unde are loc în acelaşi timp o altă etapă din circuitul naţional de baschet 3x3. Organizatorii de la Sport Arena Streetball au iniţiat 3x3 City Challenge, un duel al oraşelor cu mai multe probe, prima dintre ele chiar la înscrieri. Punctul urmează să fie adjudecat de oraşul în care se atinge mai repede numărul limită de echipe sau cel în care se înscriu mai multe echipe (în caz că nu se atinge limita).

Detalii suplimentare la contact@castorii.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/castoriisuceava/.

Evenimentul Superbet Castorii Suceava Streetball este organizat de Sport Arena Streetball, cu sprijinul Iulius Mall şi al clubului sportiv Castorii Suceava, şi este susţinut de Primăria municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Superbet Castorii Suceava Streetball aduce din nou spectacolul baschetului 3x3 la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Superbet Castorii Suceava Streetball aduce din nou spectacolul baschetului 3x3 la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei