Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 128 (6838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condamnare definitivă

Cinci ani de închisoare pentru un dealer de droguri care alimenta clienți din Suceava și Botoșani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Botoșani a fost condamnat definitiv la pedeapsa de cinci ani și o lună de închisoare, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, din ancheta procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava rezultând că acesta vindea drogurile pe raza județelor Suceava și Botoșani. Din cercetările procurorilor DIICOT, confirmate și de către instanțele de judecată, rezultă că tânărul din Botoșani se ocupa de comercializarea drogurilor de risc (canabis şi haşiş), dar şi a comprimatelor de ecstasy, precum şi LSD.

Alexandru George Gînju a intrat în colimatorul procurorilor de la DIICOT  încă din 2016. Anchetatorii reuşiseră să afle că botoşăneanul ar fi vândut mai multe droguri unor tineri şi au început să-l fileze şi să-i verifice activitatea.

Inculpatul acționa cu foarte multă prudență și vindea drogurile de la domiciliu doar clienţilor de încredere ori celor recomandați de clienți de încredere.

În urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi şapte clienţi ai inculpatului, care au fost audiaţi, preţul unui gram de canabis fiind iniţial de 35 de lei, după care a fost dublat şi a crescut ulterior până la 80 de lei, cât costa şi un comprimat de ecstasy.

În cadrul unei percheziții efectuate în trafic, asupra tânărului a fost găsit atunci un borcan de la „Nutella”, în interiorul căruia se aflau 25 de bile din staniol, care conţineau fiecare fragmente vegetale, dar şi o cutie din plastic ce conţinea comprimate suspecte a fi ecstasy.

Conform colegilor de la Monitorul de Botoșani, tânărul a recunoscut acuzațiile împotriva sa în instanță. În cadrul procesului a ieșit la iveală că unul dintre cei care cumpărau droguri de la el a fost internat de mai multe ori la Spitalul de psihiatrie, cu schizofrenie paranoidă, decedând la 26 octombrie 2017.

Inculpatul a susţinut că i-a vândut celui decedat o bucată de cretă, nu droguri. Vinerea trecută, pe 8 iunie, Curtea de Apel Suceava a dat sentința finală în acest dosar: 5 ani și o lună de închisoare cu executare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci ani de închisoare pentru un dealer de droguri care alimenta clienți din Suceava și Botoșani.
 Vizualizări articol: 1804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci ani de închisoare pentru un dealer de droguri care alimenta clienți din Suceava și Botoșani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei