Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 127 (6837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziţie

Peste 130 de modele de maşini vor fi expuse la Salonul Auto Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează cu sprijinul Primăriei Suceava, în perioada 14-17 iunie 2018, ediţia a XV-a a Salonului Auto Bucovina. Expoziţia va avea loc pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, iar programul de vizitare va fi între orele 09:00-19:00. În cadrul ediţiei de anul acesta, sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale celor mai importanţi dealeri auto din judeţul Suceava şi Iaşi, respectiv Auto Schunn, Darex Auto, Eurospeed, Fetcom, Revlaco Motors, Auto Mitric, Casa Auto cu cele peste 20 de mărci auto expozante la eveniment: Mercedes, Dacia, Renault, Nissan, Toyota, Volkswagen, Audi, DAF, Iveco, Tatra, Citroen, Land Rover, Jaguar, Honda, Jeep, Peugeot, Mitsubishi, Opel, Mazda, Hyundai. La salonul auto din Suceava vor mai participa firma specializată în domeniul de tuning auto Bucovina Tuning, firmele de asigurări Generali şi Destine Broker, Diesel Service Bosanci, Romfour.

Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că suprafaţa expoziţională va fi de 3.700 mp. „Creşterea numărului de modele auto expuse, anul acesta fiind peste 130, al dealerilor şi firmelor specializate din domeniul auto participante confirmă faptul că acest eveniment este unul de importanţă regională, contribuind la promovarea imaginii produselor industriei auto, a unui întreg concept căruia i s-au adus plusuri de la o ediţie la alta”, a spus Lucian Gheorghiu.

El a adăugat că şi la ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina vor fi expuse şi maşini de epocă, limuzine, maşini hibrid şi multe alte mărci auto renumite. De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, la salon va participa pictorul Adrian Mitu, care va prezenta o expoziţia de tablouri cu maşini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea şi vin.

Organizatorii au dat asigurări că ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina va reuni cei mai importanţi dealeri locali şi nu numai, care vor expune ultimele noutăţi în materie de autoturisme şi care îi vor convinge pe suceveni să aleagă maşina mult visată, cu ofertele, reducerile şi premiile ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 130 de modele de maşini vor fi expuse la Salonul Auto Bucovina.
 Vizualizări articol: 1863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 130 de modele de maşini vor fi expuse la Salonul Auto Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei