Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 126 (6836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

La Casa de Cultură

„Anotimpul Copilăriei”, spectacolul claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La mijlocul acestei săptămâni, elevii claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava au urcat pe scena Casei de Cultură Suceava pentru a sărbători „Anotimpul Copilăriei”.

Elevi şi profesori şi-au manifestat bucuria prin muzică, dans, culoare şi mişcare într-un spectacolcondimentat de zâmbete şi emoţii, ce a fostapreciat de spectatori şi răsplătit cu aplauze.

Organizatorii au conturat un eveniment în cadrul căruia micii artişti şi-au pus în valoare talentul şi creativitatea, o serbare bogată în momente artistice deosebite, în prezenţa unui public numeros.

„Spectacolul claselor primare, intitulat <Anotimpul Copilăriei>, constituie un prilej inedit de a omagia prin momente artistice atractive şi diversificate cea mai minunată perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria - şi de a întâmpina cu bucurie mult dorita vacanţă mare”, au transmis cadrele didactice.

Momentele de interpretare s-au împletit cu momente de dans (cha-cha, latino sau jive), cu hore energice, episoade de folclor, polcă, jocuri strămoşeşti etc. Elevii le-au reamintit spectatorilor de cântecele copilăriei, de lumea minunată a celor mici, provocându-i să se reîntoarcă alături de ei, fie doar pentru o seară, în lumea unde toate visurile se pot împlini.

”Copilăria este o lume fermecată, duioasă, dulce, lină, în care orice se poate întâmpla. Este vârsta la care suntem cel mai aproape de Dumnezeu şi de toate tainele existenţei. Ne putem întâlni oricând cu balaurul cu şapte capete, cu zgripţuroaica cea haină, putem fi vrăjitori, eroi din filme sau benzi desenate, putem vizita orice loc din lume cu ochii minţii şi să credem cu tărie că am fost acolo cu adevărat… Copilăria este singurul moment al vieţii în care plângem şi râdem în aceeaşi zi, în care ne supărăm şi iertăm după câteva momente, în care suntem singuri şi totodată cu toată lumea”, au mai arătat organizatorii.

Spectacolul a fost coordonat de prof. înv. primar Luminiţa Ştefănel. Şi-au mai aduc contribuţia prof. înv. primar: Maria Cotos, Mariana Mireuţă, Camelia Patraş, Florina Ciubotaru, Valentina Păcurari, Camelia Macuc, Carmen Turcu, Maria Dumitraş, Gabriela Culiţă şi echipa managerială formată din director, prof. Renato Tronciu, director adjunct, prof. Gabriela Cazac şi consilier educativ prof. Anca Gorban.

Aceştia au dovedit că au investit timp şi răbdare în cultivarea talentului celor mai mici elevi ai colegiului, spectacolul pregătit de aceştia fiind răsplătit cu aplauze la scenă deschisă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Anotimpul Copilăriei”, spectacolul claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.
 Vizualizări articol: 1539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Anotimpul Copilăriei”, spectacolul claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei