Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 120 (6830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune rutieră

Poliţiştii au suspendat 95 de permise de conducere, în patru zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Suceava au făcut bilanţul a două ample acţiuni de control derulate pe parcursul a patru zile, care au urmărit în principal depistarea şoferilor care circulă cu viteză excesivă şi a celor aflaţi sub influenţa alcoolului. Ceea ce se remarcă cel mai mult este că poliţiştii rutieri au suspendat nu mai puţin de 97 de permise de conducere.

Acţiunile de control s-au desfăşurat în intervalul 25-28 mai, ziua acţionându-se cu radarele, iar seara şi noaptea accentul fiind pus pe controalele cu aparatele etilotest.

În cadrul acţiunii pentru depistarea şoferilor băuţi, au fost testaţi cu etilotestul 632 de conducători auto. În cadrul acestei acţiuni au fost constatate 20 de infracţiuni şi au fost aplicate 342 de amenzi, în valoare de peste 100.000 de lei. Au mai fost reţinute 28 de permise de conducere, din care şase pentru alcool şi alte şase pentru depăşirea limitei de viteză. De asemenea, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

La capitolul şoferi băuţi, cea mai mare alcoolemie a fost depistată la un şofer în vârstă de 39 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care avea o concentraţie de 0,79 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.   

În cadrul celei de-a doua acţiuni de control, pe linia prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, au fost aplicate alte 495 de amenzi, în valoare de peste 300.000 de lei. În cadrul acestei acţiuni care a pus accent pe radare au fost reţinute alte 67 de permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare. Au fost constatate şi cinci infracţiuni, printre care şi cele de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, în cazul unui şofer în vârstă de 54 de ani, din Straja, care a prezentat un permis fals de conducere. Poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că permisul avea culorile mai intense decât cele ale unui permis de conducere valabil eliberat de autorităţile române, ulterior dându-şi seama şi că holograma de securitate era o imitaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii au suspendat 95 de permise de conducere, în patru zile.
 Vizualizări articol: 2009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Poliţiştii au suspendat 95 de permise de conducere, în patru zile1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei