Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 117 (6827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Alexandru Rădulescu: Există o mare diferenţă între faptele PSD şi retorica demagogică a parlamentarilor liberali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a declarat că finalizarea noului spital municipal din Fălticeni este un exemplu clar prin care se demonstrează că există o mare diferenţă între faptele PSD şi retorica demagogică a parlamentarilor liberali. Alexandru Rădulescu a făcut această precizare după ce ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a verificat lucrările de construcţie la noul spital din Fălticeni, pentru care a alocat suma de 11 milioane de lei.

El a amintit că acest spital a fost început cu mai bine de 20 de ani în urmă, iar guvernările PNL sau PDL care s-au succedat la nivel central, judeţean sau local şi-au demonstrat pe rând „neputinţa sau lipsa de dorinţă” de a investi în sănătatea sucevenilor, motiv pentru care în anul 2012 acest obiectiv nu era decât un „schelet de beton” pe care nimeni nu şi-l mai imagina finalizat. „Din 2012 guvernele PSD, miniştrii sociali-democraţi ai Sănătăţii, administraţia social-democrată a Fălticeniului au făcut posibilă împlinirea dorinţei fireşti a locuitorilor acestei zone de a avea acces la un spital cu standarde normale pentru mileniul 3”, a declarat Rădulescu, el adăugând că „afirmaţia doamnei ministru referitoare la faptul că finalizarea acestui spital este rezultatul colaborării dintre guvernul social-democrat al României şi parlamentarii social-democraţi suceveni reflectă ceea ce am afirmat deseori, şi anume că există o mare diferenţă între faptele noastre şi retorica demagogică a parlamentarilor liberali exprimată prin comunicate de presă şi interpelări lipsite de fundament menite doar să le promoveze propria imagine”.

Alexandru Rădulescu a mai precizat că finalizarea de către guvernarea PSD în şase ani a acestui spital, o investiţie de aproximativ 15 milioane de euro, precum şi finanţarea prin PNDL, în judeţul Suceava, a reabilitării sau construirii a 37 de dispensare medicale, cu o valoare totală de circa opt milioane euro, reprezintă nu numai o dovadă a preocupării Guvernului PSD pentru asigurarea sănătăţii românilor, dar reprezintă şi un răspuns concret „la plângerile ipocrite manifestate de un parlamentar sucevean-liberal cu privire la migraţia cadrelor medicale”.

„Considerăm adecvat termenul de ipocrit deoarece suntem convinşi că dumnealui ştie că exodul cadrelor medicale a fost generat de incompetenţa guvernării partidului său (PDL-PNL) care nu numai că nu a investit în asigurarea sănătăţii românilor, dar a închis spitale în România, a tăiat 25 % din salariile cadrelor medicale”, a mai declarat deputatul PSD. El a mai amintit şi de faptul că personalul care lucrează în domeniul sănătăţii a beneficiat de majorări substanţiale ale veniturilor, iar investiţiile în infrastructura medicală au determinat deja în anul 2017 o diminuare cu 60% a exodului medicilor şi asistenţilor medicali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Rădulescu: Există o mare diferenţă între faptele PSD şi retorica demagogică a parlamentarilor liberali.
 Vizualizări articol: 2654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Alexandru Rădulescu: Există o mare diferenţă între faptele PSD şi retorica demagogică a parlamentarilor liberali1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei