Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 116 (6826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Noi probleme

Vasul de toaletă de la Zona de Agrement Tătăraşi a "cedat psihic"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona de Agrement Tătăraşi a oferit un nou moment tragi-comic. Vasul de la toaleta de la intrarea în parc, amplasată lângă fântâna arteziană, a „cedat psihic”. Mai exact, vasul s-a rupt şi a căzut din perete, iar în cursul zilei de ieri muncitorii de la Victor Construct, firma care a executat lucrările în zonă, au apărut la faţa locului pentru a remedia problema.

E drept, nu au fost prea vorbăreţi vizavi de acest incident, astfel încât nu putem şti cu exactitate dacă la mijloc a fost vorba de lucrări de proastă calitate sau vreun act de vandalism. Totuşi, dacă ne-am fi aflat în cea de-a doua situaţie, probabil că lucrările şi costurile ar fi fost suportate de proprietar, adică Primăria Suceava.

În condiţiile în care operaţiunea de înlocuire a vasului de toaletă era realizată de Victor Construct, nu putem trage decât o singură concluzie: s-a lucrat de mântuială.

Nu ar fi o noutate, pentru că şi gardul care împrejmuieşte miniterenul de fotbal a fost confecţionat dintr-un material de proastă calitate. După numai o lună de zile, acest gard s-a rupt ori s-a desprins de pe stâlpii de susţinere în mai multe locuri, în special în spatele porţilor.

Şi nu este vorba de vandalism, pentru că s-a putut vedea cu ochiul liber cum mingile şutate de cei care au ales să joace minifotbal în Zona de Agrement Tătăraşi îndoaie pur şi simplu plasele confecţioate dintr-o sârmă prea subţire şi de calitate inferioară.

Hilar, dacă nu ar fi vorba de bani publici, este şi modul în care acest gard a fost reparat de muncitorii de la Direcţia Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava. Mai exact, aceştia s-au folosit de o plasă de sârmă ruginită pentru a cârpi gardul. O treabă 100% românească.

Şi pentru că şi-au dat seama că acest gard nu are viaţă lungă, responsabilii pentru această zonă de agrement au măsurat ieri partea din spate a porţilor de la terenul de minifotbal şi au transmis datele firmei Victor Construct în vederea înlocuirii. Acest lucru se va întâmpla cel mai probabil în cursul zilei de astăzi. Este vorba de plase de gard cu o lungime de 28 metri şi o înălţime de 4 metri.

Practic, la ceva mai bine de o lună de la inaugurare, o investiţie de 1,2 milioane de euro începe să-şi arate deja neajunsurile. Şi acesta pare a fi doar începutul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasul de toaletă de la Zona de Agrement Tătăraşi a "cedat psihic".
 Vizualizări articol: 3555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Vasul de toaletă de la Zona de Agrement Tătăraşi a "cedat psihic"5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei