Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 116 (6826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Serviciul de Ambulanţă Suceava va primi bani pentru modernizarea substaţiei din Vatra Dornei la prima rectificare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, ieri, la Fălticeni, că Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava ar putea primi bani la prima rectificare bugetară pentru reabilitarea şi modernizarea subunităţii de la Vatra Dornei. Aceasta după ce şeful SAJ Suceava. dr. Alexandru Lăzăreanu, a declarat recent că intenţionează să caute sponsori pentru renovarea clădirii de la Vatra Dornei, în condiţiile în care instituţia pe care o conduce nu a primit fonduri pentru investiţii. Prezentă ieri la Fălticeni pentru a inspecta şantierul noului spital municipal, Sorina Pintea a precizat că abia în luna aprilie 2018 a primit de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava o solicitare de fonduri pentru investiţii. „Adresa a fost transmisă de SAJ Suceava pe 28 aprilie 2018. Deja în luna aprilie fondurile de investiţii au fost repartizate, din ianuarie. Eu am venit ministru pe 31 ianuarie. Ce s-a repartizat ulterior a fost din fondul de rezervă. Știu ce probleme sunt, ştiu că sunt şi maşinile vechi”, a spus ministrul Sănătăţii. Făcând referire la achiziţiile de noi ambulanţe, Sorina Pintea a precizat că licitaţia nu o face Ministerul Sănătăţii, ci Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Ea a arătat că a discutat cu secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, care i-a transmis că toate licitaţiile pentru achiziţia de noi ambulanţe au fost contestate. „Una dintre licitaţii, pentru ambulanţele de tip A, este deja câştigată la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Contestaţilor, dar o altă firmă a depus o contestaţie la Tribunal. Dumnealui spunea că estimează semnarea contractelor la începutul lunii iulie, după termenele care sunt şi în instanţă şi de la CNSC, astfel încât spre sfârşitul anului să înceapă livrările de ambulanţe noi”, a mai spus Sorina Pintea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul de Ambulanţă Suceava va primi bani pentru modernizarea substaţiei din Vatra Dornei la prima rectificare.
 Vizualizări articol: 1300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serviciul de Ambulanţă Suceava va primi bani pentru modernizarea substaţiei din Vatra Dornei la prima rectificare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei