Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 114 (6824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

„Sportul ne uneşte”, parteneriat între Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava şi Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” Chişinău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava a semnat un protocol de colaborare cu Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” Chişinău, activităţile demarate în cadrul parteneriatului urmând să se desfăşoare sub egida „Sportul ne uneşte”.

Parteneriatul dintre cele două instituţii a fost încheiat cu prilejul vizitei profesorilor de educaţie fizică de gimnaziu din municipiul şi zona Sucevei, care au susţinut cercul pedagogic, în perioada 11-13 mai, în capitala Moldovei. Activitatea a fost organizată de profesorul de educaţie fizică de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava Dumitru Irimia, în calitate de responsabil de cerc, şi de prof. Sidonia Georgeta Apetrei, în calitate de director al Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava.

„Profesorii au fost primiţi cu o deosebită cordialitate de către directorul Liceului Teoretic <Ştefan cel Mare> Chişinău, Sergiu Axînti, care a susţinut legătura strânsă dintre cele două naţiuni participante", au menţionat reprezentanţii şcolii sucevene.

În cadrul acestui parteneriat s-au desfăşurat diverse activităţi sportive, la Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” Chişinău: concursul „Startul vesel”, în cadrul căruia profesorii au jurizat o competiţie sportivă cu probe distractive, dansuri, activităţi desfăşurate pe teme de sănătate la care au participat şi clasele primare.

De asemenea, cu prilejul vizitei din această lună, au fost oferite gazdelor cărţi în limba română, care au fost donate de elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, precum şi numeroase materiale sportive, oferite de profesorii de educaţie fizică suceveni.

Profesorii au avut prilejul să viziteze, de asemenea, şi Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Chişinău, unde au fost întâmpinaţi de prodecanul facultăţii, Gheorghe Volcu.

Delegaţia profesorilor suceveni a mai inclus discuţii pe marginea modulelor de pregătire şi specializările cuprinse în programele de studiu pentru studenţi, vizite la principalele obiective din Chişinău etc.

„A fost o acţiune reuşită pentru toţi cei 50 de profesori, trei zile de experienţe bogate pe linie profesională, dar şi o lecţie deosebită de patriotism şi de apartenenţă la acelaşi neam primită de la confraţii noştri moldoveni. Dezvoltarea relaţiilor de prietenie dintre aceste două ţări, cât şi dezvoltarea relaţiilor profesionale între partenerii implicaţi în acest parteneriat urmează să se consolideze în anul şcolar următor prin alte activităţi stabilite între cele două părţi partenere. În speranţa unei colaborări viitoare s-au pus bazele unor activităţi care să continue şi în anul şcolar viitor, iar profesorii din Republica Moldova au fost invitaţi să participe la Spartachiada Profesorilor, ediţia a VI-a, organizată de Alianţa Sindicatelor din Învăţământ la Suceava, în iunie 2018”, au mai arătat reprezentanţii şcolii sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Sportul ne uneşte”, parteneriat între Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava şi Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” Chişinău.
 Vizualizări articol: 1324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Sportul ne uneşte”, parteneriat între Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava şi Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” Chişinău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei