Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 114 (6824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

A condus fără permis şi a lovit-o cu o bormaşină pe poliţista care l-a oprit în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, prins la volan deşi nu are permis de conducere, s-a manifestat violent faţă de cei doi poliţişti care l-au oprit în trafic, lovind-o pe agenta din echipaj cu o bormaşină pe care o avea în autoturism. Petrică Marcu, din Voitinel, mai avea la activ un dosar penal pentru conducere fără permis, astfel că de această dată nu a mai scăpat uşor, mai ales în condiţiile în care a fost pus sub acuzare şi pentru ultraj. Poliţista a suferit leziuni care necesită câteva zile de îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol. Asta nu schimbă însă cu nimic gravitatea faptei şi gradul de pericol social, fapt cu care au fost de acord şi judecătorii de la Rădăuţi, care au emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile solicitat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Pe 20 mai, în jurul orei 15.00, un echipaj de la Secţia Rurală Marginea acţiona în cadrul unui filtru rutier pe raza comunei Marginea şi a efectuat semnal de oprire unui autoturism BMW, înmatriculat în Marea Britanie. Poliţiştii l-au recunoscut la volan pe Petrică Marcu, care a devenit agresiv, mai întâi verbal, fiind în cele din urmă încătuşat.

Bărbatul era cunoscut de poliţiştii din zonă după ce a fost prins de mai multe ori la volanul unei maşini, deşi nu este posesor de permis de conducere. El se aflase până nu demult sub măsura controlului judiciar în unul din dosarele pentru conducere fără permis.

Iniţial, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere fără permis, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Ulterior, pe 21 mai, Judecătoria Rădăuţi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru următoarele 30 de zile.

Mandatul de arestare nu este definitiv, iar inculpatul se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o sentinţă judecătorească definitivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A condus fără permis şi a lovit-o cu o bormaşină pe poliţista care l-a oprit în trafic.
 Vizualizări articol: 4044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A condus fără permis şi a lovit-o cu o bormaşină pe poliţista care l-a oprit în trafic5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei