Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 112 (6822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Super spectacol

Public record la concertul Gaşca Zurli de la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri seară, copii din tot oraşul, dar şi din împrejurimi, au venit în parcarea Shopping City Suceava să participe la super spectacolul Gaşca Zurli, însoţiţi de părinţi, fraţi sau bunici. 

Cu mic, cu mare, toată lumea a fost prezentă la cel mai mare spectacol pentru copii organizat în oraş. Peste 7.000 de oameni au cântat şi au dansat alături de trupa fenomen a momentului.

Nici măcar vremea capricioasă nu a reuşit să-i ţină pe cei mici departe de spectacol.  Având experienţa concertelor anterioare, din motive de siguranţă, organizatorii au preferat să menţină spectacolul în parcare, unde există suficient spaţiu pentru un număr mare de spectatori.

Însă soarele a ieşit şi rapid au început să se adune copilaşi de toate vârstele, purtând celebrele coroniţe Zurli. Până la venirea actorilor, spaţiul dedicat publicului, din parcarea centrului comercial, era arhiplin.

Muzica veselă, dansurile şi versurile cunoscute de toţi copiii au dat startul distracţiei,  încât aceştia, dar şi părinţii au cântat şi au aplaudat pe celebrele melodii „Am o căsuţă mică”, „Aram sam sam”, „Mulţumesc”, „Vreau pupic de noapte bună” sau „Eu sunt Zurli”. Cei mici au fost pur şi simplu fascinaţi de personajele lor preferate, stând cu ochii aţintiţi numai la scenă.  

Gaşca Zurli a revenit în Suceava după 2 ani de pauză, la invitaţia Shopping City Suceava, pentru a sărbători în avans Ziua Internaţională a Copilului. Show-ul celor de la Gaşca Zurli este unul educativ, cu numeroase cântecele noi, antrenante, multă veselie şi mesaje educative pentru copii şi părinţi deopotrivă.

Personaje Zurli au stat şi la o sesiune de autografe, bucurând astfel toţi copiii. Pe lângă Fetiţa Zurli, copiii şi părinţii au avut ocazia să se întâlnească cu Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Zdrăngănel, Zâna Bună, Bucătăraşul Zurli, Vrăjimăturica, Lulu şi Mulţumesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Public record la concertul Gaşca Zurli de la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Public record la concertul Gaşca Zurli de la Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei