Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 111 (6821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Ioan Stan: Plângerea penală la adresa premierului României face parte dintr-un plan elaborat de Klaus Iohannis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, consideră că plângerea penală pe care liderul PNL, Ludovic Orban, a făcut-o pe numele premierului Viorica Dăncilă face parte dintr-un plan mai elaborat al președintelui României, Klaus Iohannis. Ioan Stan a declarat că atunci când a aflat din presă că Ludovic Orban a depus o plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de înaltă trădare, uzurparea funcției publice, divulgare de informații nepublice și prezentarea cu rea-credință de date inexacte președintelui României, a crezut, inițial, că este vorba de „fake news”. ”S-a confirmat însă a fi un fapt real și că nu este vorba de o simplă clovnerie, cum te-ai aștepta de la un asemenea personaj, care nu demult îi instiga pe colegii de partid la luptă cu bâta, ci că este de fapt o piesă a unui puzzle mult mai elaborat, din care fac parte și alte personaje pe care ironia sorții și naivitatea românilor le-au adus în fruntea țării, și fac referire în primul rând la președintele  Klaus Iohannis”, a spus liderul social-democraților suceveni. Ioan Stan a spus că are un sentiment de „déjà-vu”, considerând că în mare parte se repetă scenariul din 2015, pus în scenă cu cinism de același Klaus Iohannis, prin care inițial s-a început urmărirea penală a premierului, apoi s-a reușit îndepărtarea guvernului social-democrat.  „Sunt ferm convins că românii nu vor mai accepta încă o dată sfidarea rezultatului unor alegeri democratice, nu vor mai accepta ca din dorința susținerii unor interese străine să fie stopată activitatea unui guvern cu performanțe economice recunoscute în toate statisticile Uniunii Europene”, a declarat senatorul PSD de Suceava. Ioan Stan a subliniat că Organizația Județeană PSD Suceava își exprimă totala susținere față de premierul Viorica Dăncilă, precizând că aceasta a demonstrat în prima parte a anului 2018 că programul de guvernare PSD-ALDE poate fi implementat sub forma asumată în campania electorală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Plângerea penală la adresa premierului României face parte dintr-un plan elaborat de Klaus Iohannis.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan: Plângerea penală la adresa premierului României face parte dintr-un plan elaborat de Klaus Iohannis1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei