Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 111 (6821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Berchișești va sărbători duminică 13 ani de la reînființarea comunei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Berchișești va organiza, duminică, 20 mai 2018, a patra ediție a Festivalului „Procopie Jitariu-Florin Piersic”, care se va desfășura concomitent cu sărbătoarea prilejuită de zilele comunei. Evenimentul este organizat la aniversarea a 13 ani de la reînființarea comunei Berchișești. Primarul din Berchișești, Violeta Țăran, a precizat că invitații de anul acesta sunt Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii” din Chișinău, condus de Nicolae Gribincea, Calineștii Țării Maramureșului, grupul folcloric „Basarabeanca” din Chircăiești, Republica Moldova, Ansamblul „Armonia” al Casei de cultură din comuna Mahala, Ucraina, Ansamblul „Botnenii” din comuna Bardar, Republica Moldova, Alexandru Bradațan, Nicoleta Cojocaru, Marian Gogan, Ciprian Petroaie, Rodica Andronic, Dragoș Mircea Ungurean, Formația „Comorile Luncii” din comuna Lunca, județul Botoșani, Andrei Mihăilă, Florica Angela Galea, Vlad Daria, grupul vocal Berchișești, Ansamblul ,,Moștenitorii Bucovinei" din Mănăstirea Humorului, Ansamblul „Dor” din comuna Moara, formația de dansuri „Cerbul” și formația de dansuri pe generații Berchișești. Spectacolul se va încheia cu un recital al interpretei de muzica pop Alessia. Manifestările vor începe la ora 13:00 într-un spațiu special amenajat în curtea școlii din Berchișești.

„Mulțumesc anticipat tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment și sunt convinsă că, în ciuda greutăților întâmpinate în acest an din punct de vedere organizatoric, vom avea o duminică minunată și o asistență record, cu oameni bucuroși și dornici de un spectacol pe cinste”, a spus Violeta Țăran.

Festivalul „Procopie Jitariu-Florin Piersic” este organizat de Primăria și Consiliul Local Berchișești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Berchișești va sărbători duminică 13 ani de la reînființarea comunei.
 Vizualizări articol: 2045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berchișești va sărbători duminică 13 ani de la reînființarea comunei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei