Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 106 (6816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conferință pentru studenți

„Economia europeană. Prezent și perspective”, la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 10-12 mai, în cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV), a avut loc o sesiune națională de comunicări științifice studențești având ca temă „Economia europeană. Prezent și perspective”. La acest eveniment au participat studenți și doctoranzi atât din cadrul facultății sucevene, cât și studenţi din alte centre universitare din țară, membre ale Asociaţiei Facultăților de Economie din România (AFER).

„Această manifestare este dedicată studenților de la programele de studiu de licență, master și doctorat, de la facultățile de profil economic membre AFER. Lucrările participante au trebuit să întrunească girul cadrelor didactice universitare coordonatoare și să fie selectate la nivel de facultate participantă”, a declarat prof. univ. dr. Carmen Năstase, decan al Facultății de Știinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul USV.

La eveniment s-au înscris inclusiv studenți din Republica Moldova, de la Universitatea Tehnică a Moldovei. Aceștia urmează programul de studii de master în domeniul administrării afacerilor, cu dublă diplomă.

Invitatul de onoare a fost prof. univ. dr. Ruslan Biloskurskyy, decan al Facultății de Economie, din cadrul Universității „Yuri Fedkovitch” din Cernăuți, Ucraina. Acestaa prezentat lucrarea „Economic development and Euro integration processes in Ukraine”.

Sesiunea a fost moderată de prof. univ. dr. Larisa Bugăianu - prorector al Universității Tehnice a Moldovei, de prof. univ. dr. Smaranda Cosma - Facultatea de Business, de la Universitatea „Babeş Bolyai” Cluj Napoca, conf. univ. dr. Angela Albu - director al Departamentului de Economie, Informatică Economică și Gestiunea afacerilor (USV).

La eveniment au participat reprezentanţi ai CECCAR, filiala Suceava, iar cele mai bune lucrări au fost premiate cu cărţi şi vouchere valorice.

Această conferință științifică a studenților economiști s-a desfășurat în cadrul manifestărilor celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului „Zile şi nopţi studenţeşti” (ZNSt), de la Universitatea din Suceava și sub auspiciile Zilei Europei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Economia europeană. Prezent și perspective”, la USV.
 Vizualizări articol: 1170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Economia europeană. Prezent și perspective”, la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei