Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 95 (6805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediția a III-a

Concurs de proiecte în domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe 1 mai va fi lansat concursul de proiecte, idei sau soluţii inovatoare în domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înconjurător, care a ajuns la a III-a ediție, competiţiela care poate să se înscrie orice persoană fizică sau juridică din România, respectiv comune, municipalităţi, societăţi comerciale, instituţii ştiințifice şi de cercetare, organizații de stat, organizaţii neguvernamentale, școli sau universităţi. Înscrierilese pot face până pe 31 mai 2018, pe portalul www.energyglobe.ro. Tot ceea ce trebuie să facă cei interesaţi este să intre pe www.energyglobe.roşi să completeze în secţiunea „Înscriere” un formular în care să menţioneze descrierea proiectului sau a soluţiei cu care doresc să intre în concurs. Îşi cresc şansele de eligibilitate proiectele care sunt însoţite de informaţii cât mai clare şi detaliate. Înscrierea este simplă şi nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. La fel ca în ediţiile precedente, sunt cinci categorii în care pot fi înscrise propunerile competitorilor: „Companii”, „Municipalităţi”, „Do it yourself”, „Tineret” şi „Idei”. Dacă în primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate în diverse faze de realizare, în cea de-a cincea vor fi incluse doar acele iniţiative sau idei încă neimplementate. Proiectele câștigătoare la fiecare categorie în parte vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate și se vor bucura de un larg interes din partea opiniei publice. Selectarea şi evaluarea acestora se va realiza de către un juriu independent, format din specialişti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei ceremonii speciale, Gala E.ON Energy Globe Award România care va avea loc în luna octombrie la Bucureşti. Marele câştigător se va califica la etapa internațională a Energy Globe Award.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de proiecte în domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului.
 Vizualizări articol: 2290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs de proiecte în domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei