Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 84 (6794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Carbon Cleaning

O nouă gamă de servicii pentru posesorii de autovehicule, la AutoMitric Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând din luna aprilie a acestui an, AutoMitric Suceava introduce o serie de noi servicii pentru clienții săi:

  • Curățare motor pe interior Carbon Cleaning pentru motoare Diesel și benzină.
  • Curățare filtru particule, catalizatoare.
  • Curățare radiatoare încălzire înfundate, pe mașină, fără demontare!

Folosirea zilnică a vehiculelor, diesel sau pe benzină, duce la acumularea treptată de carbon pe componentele motorului și în sistemul de evacuare, ceea ce împiedică funcționarea optimă a acestora. Preponderent, depunerile de carbon au loc la rularea vehiculului pe distanțe scurte (până în 10 km), caz în care motorul nu ajunge la temperatura normală de funcționare.

Decarbonizarea reduce consumul de carburanți și redă puterea completă motorului, mărindu-i durata de viață și prevenind reparații costisitoare.

Aparatura pentru curățare motor pe interior "Carbon Cleaning" a fost pusă în funcțiune, primele rezultate notabile fiind deja obținute pentru mașinile supuse procesului de curățare.

"Am introdus această gamă de servicii Carbon Cleaning pentru că era un segment neexploatat și atât de necesar pentru posesorii de autovehicule care utilizează mașinile pe distanțe relativ scurte, fără a ajunge la temperaturi de regim normal, de autostradă, încât apar depuneri semnificative pe componentele motorului, generând costuri de întreținere suplimentare și un consum ridicat de carburant. Foarte important este faptul că aceste servicii nu se adresează doar vehiculelor din concernul Volkswagen ori Audi, ci tuturor mărcilor auto. Așadar, cei care doresc să beneficieze de aceste servicii sunt așteptați la AutoMitric sau ne pot contacta pentru programări la numărul de telefon 0741074103", a declarat directorul de marketing al firmei, Radu Vasile Ianovici.

Curățarea motorului de carbon este recomandată la fiecare 20.000 de km parcurși sau la un an de funcționare a vehiculului.

 

Curățare gratuită Carbon Cleaning pentru salvatorii de la ISU

Ca orice firmă care se respectă și a înțeles că succesul depinde mult și de felul în care oferi ceva comunității din care faci parte, Auto Mitric Suceava a luat decizia de a optimiza modul de funcționare a mașinilor de intervenție ale salvatorilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

"În permanență căutăm soluții optime pentru partenerii noștri, încercând astfel să sprijinim și comunitatea locală, motiv pentru care managementul firmei AutoMitric a luat decizia, după un dialog cu conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, de a efectua, GRATUIT, operațiunea de Carbon Cleaning pentru mașinile aparținând acestei instituții", a adăugat Radu Ianovici.

În viitorul apropiat firma se pregătește să introducă noi servicii: recondiționări turbosuflante și casete direcții pentru autoturisme și camioane, mărind astfel gama de servicii din domeniul auto oferite atât clienților mărcii Volkswagen, Audi, dar și celorlalte mărci auto.

Relații suplimentare pot fi obținute la sediul Auto Mitric din șoseaua Suceava – Fălticeni, E 85 - km 432, sau la numerele de telefon 0230550000 și 0741074103.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă gamă de servicii pentru posesorii de autovehicule, la AutoMitric Suceava.
 Vizualizări articol: 3127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
O nouă gamă de servicii pentru posesorii de autovehicule, la AutoMitric Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei