Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 83 (6793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Studenţi” de vară

Oportunitate pentru liceenii de-a X-a şi a XI-a de a petrece o săptămână la Oxford

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Oxford for Romania Summer School”, o iniţiativă a comunităţii românilor de la Oxford, a deschis perioada de înscriere pentru cea de-a treia ediţie a şcolii de vară care va avea loc între 25 august şi 2 septembrie 2018.

Liceenii de clasa a X-a sau a XI-a din toată ţara sunt invitaţi să aplice până pe 22 aprilie. Aplicaţia se poate accesa pe pagina oficială a şcolii de vară la link-ul: www.oxfordforromania.org/application.

În 2017, doi elevi din judeţ, de la colegiile naţionale „Ştefan cel Mare” şi „Petru Rareş” Suceava, au experimentat pentru o săptămână viaţa de student la Oxford.

Potrivit organizatorilor, selecţia este foarte competitivă, iar principalele criterii de eligibilitate sunt rezultatele şcolare, implicarea în comunitate, perseverenţa şi motivaţia fiecărui candidat. Şcoala se adresează elevilor care provin din familii cu posibilităţi financiare modeste care nu şi-ar permite o astfel de experienţă. Toate costurile vor fi suportate de către organizatori prin intermediul partenerilor din România şi Marea Britanie. Anul trecut s-au înscris 430 de liceeni din toată ţara, dintre care au fost selectaţi 24 cu burse integrale.

Scopul principal al şcolii de vară „Oxford for Romania” este să expună elevii la un alt sistem educaţional, să îi încurajeze să devină mai implicaţi în comunităţile locale şi să îşi construiască propriul traseu în carieră.

Cursurile şcolii de vară sunt ţinute de o echipă de profesionişti şi universitari din Oxford şi Londra care lucrează 100% voluntar pentru a ajuta participanţii să aibă parte de o experienţă educaţională de top.

„Căutăm a treia generaţie de liceeni pe care îi vom aduce la Oxford între 25 august şi 2 septembrie 2018 pentru o şcoală de vară multidisciplinară transformatoare! Suntem o echipă de profesionişti şi universitari din Oxford şi Londra care lucrează 100% voluntar pentru a ajuta mai mulţi tineri să aibă parte de o experienţă educaţională de top. Răspândiţi vestea, să ajungă în toate colţurile ţării!”, au transmis organizatorii.

Programul şcolii de vară „Oxford for Romania” va include cursuri multidisciplinare, seminarii, ateliere şi tutoriale “1 la 1” inspirate de modelul de predare folosit în mod tradiţional la Oxford. În completarea cursurilor de astrofizică, media, matematică, lingvistică, antreprenoriat, programul şcolii de vară va conţine o selecţie de activităţi recreative şi de educaţie alternativă, menite să-i ajute pe cursanţi să experimenteze stilul de viaţă al unui student la Oxford: vizite la colegii şi muzee, seri de film, activităţi sportive şi o excursie la Londra.

Dincolo de cunoştinţele dobândite, obiectivul principal al şcolii de vară este acela de a-i ajuta pe cursanţi să-şi definească perspectivele pentru viitor şi să cunoască specialişti cu un parcurs academic şi carieră profesională de excepţie.

Mai multe informaţii: www.oxfordforromania.orgsau www.facebook.com/Oxford4Romania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oportunitate pentru liceenii de-a X-a şi a XI-a de a petrece o săptămână la Oxford.
 Vizualizări articol: 2015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oportunitate pentru liceenii de-a X-a şi a XI-a de a petrece o săptămână la Oxford0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei