Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 83 (6793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Pătrăuţi

Acţiune a poliţiştilor de încercuire, pentru prinderea unui condamnat care se ascundea pe la rude

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ în vârstă de 30 de ani, din comuna Pătrăuţi, care se sustrăgea de la executarea a două pedepse cu executare, a fost prins de poliţişti în urma unei acţiuni de încercuire organizate joi dimineaţă.

Poliţiştii aveau informaţii că Ovidiu Avram Solomon se ascunde prin locuinţele rudelor, la Pătrăuţi, astfel că în dimineaţa zilei de 12 aprilie au descins la Pătrăuţi.

Bărbatul avea emise pe numele său două mandate privind executarea unor pedepse, primul din 2 martie, iar al doilea din 11 aprilie 2018.

Având în vedere că aveau de a face cu un individ pe care îl considerau periculos, poliţiştii şi-au luat măsuri sporite pentru a nu-l scăpa din mână pe cel pe care trebuiau să-l prindă, pentru a-l introduce în penitenciar.

La Pătrăuţi au fost mobilizaţi poliţişti de la Secţia Rurală Dărmăneşti, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava, dar şi o grupă de „mascaţi” ai Serviciului de Acţiuni Speciale Suceava.

Poliţiştii au organizat o încercuire a perimetrului în care ştiau că se află Solomon. Fugarul a încercat să fugă din casa în care dormea, prin curţile vecinilor, însă a fost prins, imobilizat şi încătuşat. 

Ovidiu Avram Solomon a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare, într-un dosar privind infracţiunile de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori din fondul forestier naţional. Într-un alt dosar, Ovidiu Avram Solomon a fost condamnat la o pedeapsă cumulată de 2 ani şi 2 luni de închisoare, pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşite în stare de recidivă postexecutorie. Este vorba de infracţiunile de conducere fără permis, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Ovidiu Avram Solomon a fost dus de poliţişti în aceeaşi zi în Penitenciarul Botoşani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune a poliţiştilor de încercuire, pentru prinderea unui condamnat care se ascundea pe la rude.
 Vizualizări articol: 2823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Acţiune a poliţiştilor de încercuire, pentru prinderea unui condamnat care se ascundea pe la rude1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei