Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 77 (6787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concurs

Universitatea din Suceava pregăteşte „Student pentru o zi”, pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează cea de-a XI-a ediţie a concursului pentru elevi „Student pentru o zi”, competiţie dedicată liceenilor din clasele a XI-a şi a XII-a, din Regiunea Nord-Est a ţării.

Manifestarea va avea loc sub forma unui concurs individual, pentru elevii claselor a XII-a, în luna aprilie, şi sub forma unui concurs tematic pe echipe, pentru elevii claselor a XI-a, în luna mai.

Mai multe detalii privind înscrierea şi desfăşurarea acestei manifestări pot fi găsite pe website-ul http://www.1zi.usv.ro/.

 

Vizite în campus

La clasa a XII-a, durata testului va fi de 2 ore, elevii urmând să fie testaţi la Istorie, Geografie, Filosofie, Psihologie, Limba Română, Limba Engleză, Limba Franceză, Limba Spaniolă, Limba Italiană, Comunicare şi Relaţii Publice, Economie, Electrotehnică, Energetică şi Electromecanică, Proiectare asistată de calculator în AutoCAD, Controlul şi expertiza produselor alimentare, Ingineria produselor alimentare, Gastronomie, Ecologie şi Protecţia Mediului. Înscrierile se pot face până la data de 9 aprilie.

De cealaltă parte, la clasa a XI-a, echipe formate din trei elevi vor elabora proiecte ce abordează una din temele/problemele/proiectele propuse (Electrotehnică, Energetică şi Electromecanică, Fizică distractivă, Ingineria produselor alimentare, Controlul şi expertiza produselor alimentare, Ingineria produselor alimentare, Gastronomie, Ecologie şi Protecţia Mediului, Istorie, Geografie, Filosofie şi Psihologie, Limba Franceză).

Înscrierile se desfăşoară până pe 4 mai 2018.

Premiile constau în cadouri personalizate cu sigla USV şi scutiri la taxele de înscriere şi înmatriculare pentru cei care aleg să-şi continue studiile în cadrul instituţiei.

Elevii participanţi şi profesorii însoţitori vor fi invitaţi să viziteze campusul universitar (biblioteca, laboratoare de specialitate, Observatorul Astronomic, Complexul de Nataţie şi Kinetoterapie), să cunoască oferta educaţională a USV, să asiste la o prelegere a unui cadru universitar şi să participe la diverse activităţi recreative alături de studenţii şi profesorii USV. 

Cadrele didactice sunt invitate să participe la atelierul intitulat „Direcţiile educaţiei pentru o nouă revoluţie industrială”, susţinut de prof. univ. dr. Mihai Dimian, ordonatorul de credite al USV. De asemenea, toţi participanţii vor putea lua prânzul la Restaurantul USV, masă oferită de organizatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea din Suceava pregăteşte „Student pentru o zi”, pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a.
 Vizualizări articol: 1565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea din Suceava pregăteşte „Student pentru o zi”, pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei