Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 77 (6787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

PES activists Suceava a participat la aniversarea a 125 de ani de la fondarea primului partid social-democrat din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie din partea PES activists Suceava a participat, zilele trecute, la evenimentele organizate la împlinirea a 125 de ani de la fondarea primului partid social-democrat din România. Manifestările au avut loc în cadrul evenimentului „125 de ani de social-democraţie la 100 de ani de la Marea Unire”, organizat de PES activists România, şi s-au desfăşurat concomitent la Bucureşti, Alba Iulia şi Chişinău, în Republica Moldova.

Delegaţia PES activists Suceava, alături de Gabriel Costache, preşedintele judeţean al structurii europene, precum şi mai mulţi consilieri judeţeni, consilieri locali, primari, viceprimari suceveni, dar alţi invitaţi au fost prezenţi la manifestările organizate la Chişinău, reuniunea din capitala Republicii Moldova marcând aniversarea a 125 de ani de la fondarea primului partid social-democrat din România. La evenimentele de la Chişinău au fost prezenţi aproximativ 1.000 de militanţi ai PES activists România, structură a Partidului Social Democrat responsabilă de temele europene. „Familia noastră politică europeană recunoaşte tradiţia şi importanţa social-democraţiei româneşti în lupta pe care mişcarea noastră politică o duce pentru egalitate, dreptate şi libertăţi, de aceea mulţumim preşedintelui Party of European Socialists, Sergei Stanishev, europarlamentarilor Paul Tang (Olanda), Eva Kaili (Grecia), MEP Josef Weidenholzer (Austria), Tiemo Wölken (Germania) şi Momchil Nekov (Bulgaria) pentru mesajul de susţinere dat Partidului Social Democrat şi PES activists România la 125 de ani de la crearea primului partid social-democrat din România“, a declarat preşedintele PES activists Suceava, Gabriel Costache.

El a explicat că de la Bucureşti au fost coordonate momente de interacţiune cu militanţii reuniţi la Alba Iulia şi Chişinău, iar pe agenda evenimentului s-au aflat şi intervenţii din partea organizatorilor şi ale liderilor naţionali ai Partidului Social Democrat, dar şi două ateliere tematice: „Ce înseamnă să fii social-democrat?“ şi „Cum vedeţi viitorul social-democraţiei româneşti?“.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PES activists Suceava a participat la aniversarea a 125 de ani de la fondarea primului partid social-democrat din România.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PES activists Suceava a participat la aniversarea a 125 de ani de la fondarea primului partid social-democrat din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei