Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 76 (6786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specialităţi

Pateul de păstrăv Trutta Dux, produs de Valeputna, premiat de Internaţional Quality Institute Bruxelles

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Valeputna, situată în Valea Putnei, comuna Pojorâta, specializată în prelucrarea păstrăvului, şi-a trecut în palmares un nou premiu de talie internatională: Monde Sélection - Silver Award pentru produsul Trutta Dux. 

 Pateul de păstrăv Trutta Dux a obţinut premiul după un proces de evaluare care a durat patru luni şi după testarea senzorială şi în laborator a peste 20 de parametri, de către un juriu format din 70 de chefi din circuitul Ghidului Michelin. Distincţia a fost acordată de Internaţional Quality Institute, instituţie cu sediul în Bruxelles.

“A fost provocator tot ce a fost de traversat, dar am reuşit performanţa să dezvoltăm un business complex şi am adus un suflu nou într-o piaţă cu multe provocări şi riscuri. Preocuparea noastră continuă a fost de a construi afacerea pe principii etice, ceea ce a generat şi generează relaţii interumane şi profesionale de foarte bună calitate. Ne bucurăm să fim o companie românească cu produse de înaltă calitate şi le urăm mult succes pe viitor şi altor branduri locale care vor adopta acelaşi drum!”, este mesajul CEO-ului companiei, Florin Irimescu. 

 Valeputna, brand românesc de produse gourmet din peşte, şi-a mai adjudecat, în 2016, 2 stele de aur “Superior Taste Award” acordat produsului Trutta Dux, de către ITQI Bruxelles, şi în 2017, o stea de aur “Great Taste Award”, acordat produsului Păstrăv afumat de Valeputna, de către GFF Londra. 

 ”În 2018 a venit rândul <Monde Selection>, cel mai vechi premiu Gourmet, existent din anul 1961!”, a mai completat Irimescu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pateul de păstrăv Trutta Dux, produs de Valeputna, premiat de Internaţional Quality Institute Bruxelles.
 Vizualizări articol: 1580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pateul de păstrăv Trutta Dux, produs de Valeputna, premiat de Internaţional Quality Institute Bruxelles0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei