Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 74 (6784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Trei hoți din Șcheia, reținuți pentru furturi comise în Suceava și la Neamț

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei indivizi din Șcheia care au comis furturi au ajuns după gratii, unul la Suceava și doi în județul vecin Neamț.

Într-un prim caz, Emanuel Robert Cuțitariu, în vârstă de 18 ani, din Șcheia, a fost pus sub acuzare în patru dosare penale de furt rămase inițial cu autori necunoscuți. Este vorba de furt sau de tentativă de furt, fapte comise în municipiul Suceava.

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava, unde a fost expertizat din punct de vedere psihiatric.     

Suspectul a fost audiat în prezența unui apărător desemnat din oficiu și a unui reprezentant al Direcției de Protecție a Copilului Suceava, recunoscând comiterea a două dintre fapte.

Pe numele tânărului în vârstă de 18 ani, care provine dintr-o familie de romi cu numeroși membri care au comis infracțiuni, inclusiv fapte cu violență, asupra unor oameni din Șcheia, a fost emisă, joi seară, ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Infractorii din Șcheia par să își extindă raza de acțiune, doi dintre ei fiind reținuți și apoi arestați pentru un furt comis pe raza comunei Agapia, în județul Neamț.

La data de 28 martie, polițiștii nemțeni, împreună cu cei de la Suceava, au efectuat perchiziții la Șcheia, ridicând doi suspecți. Aceștia sunt acuzați că s-au deplasat cu un autoturism pe raza comunei Agapia și, profitând de faptul ca persoana vătămată a părăsit locuința, ar fi pătruns fără drept în casă, de unde ar fi  sustras 7.900 lei și bijuterii din aur.

Cei doi suspecți din Șcheia au fost preluați de  polițiști în baza mandatelor de aducere și au fost conduși la sediul Poliției Târgu Neamț, unde, în urma probării activității infracționale, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Costel Răzvan Gherman a fost arestat de Judecătoria Târgu Neamț pentru furt calificat, în timp ce Marius Oancea pentru complicitate la furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei hoți din Șcheia, reținuți pentru furturi comise în Suceava și la Neamț.
 Vizualizări articol: 2678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei hoți din Șcheia, reținuți pentru furturi comise în Suceava și la Neamț0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei