Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 74 (6784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Mereu contra

Modernizarea parcărilor de reşedinţă din Suceava, blocată din nou de PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Modernizarea şi crearea a aproximativ 4.400 de locuri de parcare pe spaţiile virane existente în cartierele municipiului Suceava au fost din nou blocate de aleşii social-democraţi, în şedinţa de Consiliu Local de joi după-amiază.

Proiectul iniţiat de primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi, prin care se intenţionează amenajarea a aproape 1.200 de locuri de parcare în cartierul Obcini, 360 în Zamca, peste 1.700 în Centru şi George Enescu şi aproape 1.100 în Burdujeni, mai avea nevoie de un singur vot, pe lângă cele 15 date de PNL, PMP şi ALDE.

Dar, la fel ca şi la şedinţele anterioare, patru la număr, reprezentanţii PSD au găsit fel de fel de motive prin care să îşi justifice votul negativ, spunând că în unele situaţii s-ar legaliza o distrugere a spaţiilor verzi din preajma blocurilor.

„Am avut speranţa că cei de la PSD, după aprobarea Registrului Spaţiilor Verzi, se vor ţine de cuvânt şi vor vota ca sucevenii să beneficieze de amenajarea celor 4.364 de locuri de parcare propuse de mine. M-am înşelat însă; aşa cum au fost păcăliţi şi românii cu promisiunile lor electorale, tot aşa nu s-au ţinut de cuvânt nici acum. Concluzia este una singură: Totul pentru ei, nimic pentru Suceava!”, a spus dezamăgit viceprimarul Lucian Harşovschi, care se luptă de la jumătatea anului trecut ca proiectul respectiv să fie aprobat, pentru a putea trece la punerea sa în aplicare.

Inventarierea s-a făcut prin identificarea în teren a parcărilor înscrise în inventarul domeniului public şi terenurile ocupate de maşini parcate, pe locuri care nu figurează cu destinaţia de parcare. Parcelele de teren identificate au fost măsurate, li s-au întocmit planuri de situaţie, urmând ca amenajarea lor să se facă în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Nici unul dintre spaţiile propuse a fi amenajate ca parcări de reşedinţă nu figurează ca spaţii verzi în Registrul Spaţiilor Verzi al municipiului, încât nu este vreun impediment legal în această privinţă.

Proiectul picat acum a cincea oară a mai fost blocat de consilierii PSD în lunile iulie, septembrie şi decembrie ale anului trecut şi în februarie 2018.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea parcărilor de reşedinţă din Suceava, blocată din nou de PSD.
 Vizualizări articol: 2024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modernizarea parcărilor de reşedinţă din Suceava, blocată din nou de PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei