Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 60 (6770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţări

CCI Suceava lansează proiectul „Let’s Start-up Afacerea Ta!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza joi, 29 martie a.c., o conferinţă de prezentare a proiectului „Let’s Start-up Afacerea Ta!”, prin care se pot obţine finanţări de aproape 40.000 de euro pentru noi afaceri. Proiectul „Let’s Start-up Afacerea Ta!” este implementat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani în calitate de beneficiar şi de Acquisition Career Management SRL, Asociaţia PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Asociaţia pentru Integrare şi Dezvoltare Comunitară – INDECO şi Asociaţia Consensual, în calitate de parteneri, şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, Schema de ajutor de stat Romania Start Up Plus. Prezentarea proiectului va avea loc în sala Balada a hotelului Continental, începând cu ora 15:00.

Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a arătat că obiectivul general al proiectului este creşterea gradului de ocupare şi dezvoltarea mediului antreprenorial cu profil non-agricol din zona urbană a regiunii Nord-Est, prin stimularea şi sprijinirea iniţiativei antreprenoriale pentru 750 de persoane, respectiv înfiinţarea unui număr de 91 de întreprinderi, start-up-uri, şi crearea de 182 de noi locuri de muncă.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 36 de luni, în intervalul 16 ianuarie 2018 – 15 ianuarie 2021. Lucian Gheorghiu a arătat că în proiect sunt incluse mai multe activităţi, respectiv o campanie de informare la nivelul Regiunii de Nord-Est şi selectarea a 750 de persoane în grupul ţintă‚ care vor participa la programe de formare antreprenorială. De asemenea, vor fi organizate 60 de cursuri de formare antreprenorială, în cele şase judeţe din Regiunea de Nord-Est, şase concursuri judeţene de evaluare a planurilor de afaceri. La final vor fi selectate 91 de planuri de afaceri aprobate şi se urmăreşte înfiinţarea a 91 de întreprinderi înfiinţate şi funcţionale, fiecare urmând să primească ajutoare de minimis în valoare de 171.652 de lei.

Lucian Gheorghiu a mai adăugat că valoarea totală a proiectului este de 22,252 de milioane de lei, din care 18,87 de milioane de lei este contribuţia Uniunii Europene, iar 3,33 de milioane de lei este contribuţia din bugetul naţional. El a arătat că mai multe informaţii cu privire la posibilitatea de participare la această conferinţă se pot obţine la numărul de telefon 0230-521.506, prin e-mail la office@ccisuceava.ro, sau direct de la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava din str. Universităţii nr. 15-17, etaj 1, camera 10.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava lansează proiectul „Let’s Start-up Afacerea Ta!”.
 Vizualizări articol: 1697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava lansează proiectul „Let’s Start-up Afacerea Ta!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei