Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 58 (6768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chestionar

Sondaj pentru studenţii Universităţii din Suceava, cu privire la calitatea serviciilor din instituţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) sunt invitaţi să participe la un studiu care vizează calitatea serviciilor oferite de instituţie. Sondajul a fost iniţiat de studenţiireprezentanţi din Senatul USV în vederea identificării problemelor şi asigurării calităţii învăţământului în instituţie.
Totodată, studenţii îşi propun să evalueze măsura în care sunt apreciate condiţiile din campus, personalul administrativ şi didactic, baza materială etc.

Chestionarul este anonim.

În chestionar, studenţii sunt întrebaţi dacă au sesizat nereguli la examenele scrise, dacă ei cunosc procedura de depunere a contestaţiilor şi dacă au întâmpinat dificultăţi în efectuarea stagiului de practică.

Totodată, trebuie să spună dacă au cunoştinţă de Carta USV, de Regulamentul de evaluare şi notare, precum şi dacă sunt mulţumiţi de dotarea bibliotecii universitare, de calitatea serviciilor din restaurantul USV şi de preţurile practicate.

Studenţii pot evalua activitatea desfăşurată de secretariatul facultăţii la care sunt, precum şi relaţia pe care o au cu personalul secretariatului.

Un alt item al chestionarului face referire la actuala modalitate de contorizare a absenţelor, studenţii putând propune sugestii în acest sens.

Poliţia campusului şi activitatea acesteia se regăsesc într-un alt item al chestionarului.

„Dacă aţi identificat încălcarea unui drept pe care îl aveţi de către unul sau mai multe cadre din USV sau aveţi sugestii prin care activitatea acestora s-ar putea îmbunătăţi, vă rugăm să ne scrieţi. Chestionarul este anonim şi este important să numeşti individual fiecare cadru şi greşeala acestuia”, transmit iniţiatorii sondajului. Acesta poate fi completat la https://docs.google.com/forms/d/1SeKI_5pbwJAijO3Uas8fuqE5rmHNIS1fUMe208GEiK4/viewform?edit_requested=true.

“Chestionarul este adresat tuturor studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor înmatriculaţi la USV, raportul urmând să fie finalizat până în dată de 22 martie, zi în care va fi prezentat, discutat şi votat în Senatul USV. În principal anul acesta rezultatele le vom compara cu cele obţinute anul trecut de foştii studenţi senatori, deoarece ni s-a cerut o astfel de abordare pentru a se putea observa eventualul progres. Formularul este asemănător, în proporţie de 90%, cu cel de anul trecut, în plus ar mai fi întrebările legate de noile condici de prezenţă şi secţiunea în care se cere explicit numele şi regulamentul pe care îl încalcă un anumit cadru din universitate, secţiune care ne-a fost sugerată la începutul mandatului nostru de către dl Valentin Popa, care ne-a spus că doar aşa poate atenţiona sau lua măsuri asupra unui cadru USV”, a precizat unul dintre studenţii din Senatul Universităţii Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sondaj pentru studenţii Universităţii din Suceava, cu privire la calitatea serviciilor din instituţie.
 Vizualizări articol: 1511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sondaj pentru studenţii Universităţii din Suceava, cu privire la calitatea serviciilor din instituţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei