Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 57 (6767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Serbare

„Mărţişoare, Mărţişoare”, oferite în dar de cei mai mici elevi de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Miercuri, 7 martie, cei mai mici elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava au urcat pe scena Casei de Cultură pentru a împărţi „Mărţişoare, Mărţişoare”.

Alb şi roşu, puritate şi iubire, două valori împletite într-un şnur de cântec, dans şi vers pentru mamele şi femeile de pretutindeni.

Elevii claselor pregătitoare, I şi a II-a au repetat ore în şir, coordonaţi fiind de profesorii: Ştefania Mihaela Domunco, Daniela Motrescu, Mihaela Ienache, Iustina Rîpanu, Lucica Găitan, Adina Grigoraş, Ileana Mânican, Cătălina Lucasevici, Liliana Pintilie, Mihaela Rusu, pentru a oferi mărţişoare muzicale publicului care a fost prezent la serbarea de primăvară a elevilor.

Şnurul serbării a fost împletit cu secvenţe umoristice, presărate de trupa „Zăpă”,formată din elevi ai clasei a VIII-a C. Toate momentele, 18 la număr, au fost atent monitorizate şi puse în scenă de consilierul educativ, prof. Liliana Timofti şi prof. Daniel Aneculăesei. Serbarea a depăşit aşteptările şi a fost un exemplu de organizare, de talent, de decenţă.

„Aceste lucruri frumoase care se întâmplă la şcoala noastră nu ar fi posibile fără sprijinul părinţilor care au susţinut mereu actul educaţional, cu perseverenţă şi răbdare şi le mulţumim pentru asta. Dragi copii, să nu încetaţi să vă trăiţi copilăria, să cântaţi, să dansaţi, să zâmbiţi, să zugrăviţi în culori de primăvară existenţa voastră şi a oamenilor mari din jurul vostru, care vă sunt recunoscători pentru ceea ce le oferiţi”, a declarat directoarea adjunctă a unităţii, prof. Lăcrămioara Toma.

La rândul său, directoarea şcolii, prof. Gabriela Mihai, a transmis: „La început de martie, elevii noştri au umplut scena Casei de Cultură cu glasuri zglobii, cu mişcări graţioase, cu costume în tonuri vesele, ca să anunţe mult aşteptata primăvară. Au cântat şi au dansat, transmiţând gânduri optimiste, urări calde, emoţii pozitive pentru mame şi bunici, în special. Dansuri tematice, dansuri sportive, dansuri de caracter, dansuri populare, fantezii coregrafice, solişti şi grupuri vocale au fost tot atâtea ocazii pentru elevii noştri ca să anunţe: Primăvara a venit!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Mărţişoare, Mărţişoare”, oferite în dar de cei mai mici elevi de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Suceava.
 Vizualizări articol: 2135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Mărţişoare, Mărţişoare”, oferite în dar de cei mai mici elevi de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei