Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 57 (6767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteză neadaptată

A lovit ca mingea de ping-pong balustradele podului, iar apoi a zburat cu maşina în râul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grav accident s-a înregistrat sâmbătă dimineaţă în localitatea Milişăuţi. Un bărbat a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce autocamioneta cu care circulau a zburat în râul Suceava, de la o înălţime de circa 10 metri. Accidentul s-a produs în condiţiile în care şoferul, un bărbat de 37 de ani din judeţul Olt, circula cu viteză prea mare, iar carosabilul era cu mâzgă.

La un moment dat, bărbatul nu a mai putut controla vehiculul, care a lovit mai întâi o balustradă, după care a fost aruncat în balustrada de pe sens opus. Impactul a fost extrem de violent, iar balustrada a cedat şi camioneta a zburat în albia râului Suceava.

Şocul a fost extrem de puternic, iar o parte din vehicul s-a contorsionat pur şi simplu la întâlnirea cu solul.

Două dintre persoanele care se aflau în interiorul maşinii au reuşit să iasă şi să se salveze, însă a treia persoană a rămas încarcerată. Este vorba de un bărbat de 46 de ani, tot din judeţul Olt. Şoferul a scăpat cu răni uşoare, la fel ca şi cel de-al treilea pasager, un tânăr în vârstă de 19 ani.

La faţa locului s-au deplasat Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate pe bărbatul încarcerat s-a dus o luptă contracronometru. Din păcate, persoana respectivă nu a mai putut fi scoasă în viaţă din maşina care i-a devenit sicriu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava spun că intervenţia a fost una dificilă, întrucât atât accesul către autovehicul, cât şi poziţia în care acesta era răsturnat a necesitat un efort susţinut pentru operaţiunile de extragere.

Supravieţuitorii au fost preluaţi de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportaţi la spital, pentru investigaţii suplimentare.

S-a mai constatat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, iar cauza cea mai probabilă a accidentului este viteza coroborată cu starea drumului din acea dimineaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A lovit ca mingea de ping-pong balustradele podului, iar apoi a zburat cu maşina în râul Suceava.
 Vizualizări articol: 4645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A lovit ca mingea de ping-pong balustradele podului, iar apoi a zburat cu maşina în râul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei