Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 52 (6762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recrutări

Firma Karls oferă studenţilor USV locuri de muncă în Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii Universităţii ”Ștefan cel Mare” cunoscători ai limbii germane, indiferent de nivel, au oportunitatea de a obţine un loc de muncă în cadrul companiei germane Karls, care numără în prezent sute de angajaţi din Europa.

Dominika Pacek, responsabilă de recrutări, a subliniat faptul că în această săptămână va avea întâlniri cu studenţii suceveni care sunt interesaţi să muncească în Germania, fie pe o perioadă scurtă de timp, fie pentru una îndelungată, în funcţie de opţiunile candidaţilor și de nivelul lor de limbă germană.

O întâlnire este programată chiar astăzi, de la 10.00 la 14.00, în corpul A al USV.

Cu o tradiţie de peste 100 de ani, firma germană Karls oferă o gamă extrem de variată de meserii pentru studenţii care vor să acumuleze experienţă în câmpul muncii: vânzători în comerţ, ateliere de gastronomie, bucătari, brutari, cofetari în ateliere de bomboane şi marmeladă, casieri, responsabili de depozit, contabili, persoane pentru ajutor temporar, personal pentru curăţenie, lucrători la fabricile de ciocolată, de popcorn şi de marmeladă, vânzători de bilete, lucrători în grădina zoologică, menajere, servitoare, vânzători de căpşuni.

Compania caută pentru angajare atât studenţi, cât și absolvenţi. În plus, studenţii pot accesa un program de internship în cadrul Karls, pentru o perioadă de un an.

Dominika Pacek a mai precizat că în luna ianuarie și februarie a anului au fost făcute recrutări pentru muncă sezonieră la cules de căpșuni, fiind semnate 150 de contracte.

„Ne-am îndrăgostit de România și de Suceava și de aceea suntem din nou aici astăzi pentru a ne întâlni cu studenţii. Firma noastră este compusă din diferite departamente, nu doar plantaţia de căpșuni: avem departament de gastronomie, comerţ, manufactură, parc de aventură și hoteluri. Invităm studenţii care cunosc limba germană la muncă, pe perioada vacanţei de trei luni, în parcurile noastre de aventuri, precum și la practicile anuale, iar pentru absolvenţii de limba germană avem locuri de muncă pe perioadă nedeterminată disponibile imediat.

De asemenea, invităm persoanele care cunosc limba germană și care doresc să își schimbe viaţa la Karls, în Germania – avem pentru voi locuri de muncă pentru întreg anul, perioadă nedeterminată! Garantăm o integrare rapidă și ajutor în găsirea unei locuinţe. Cerem cunoașterea limbii germane la nivel de bază, dar cea mai importantă este dorinţa de a-și perfecţiona limba germană”, a transmis Dominika.

Important de ştiut este că aceste locuri de muncă sunt pentru nordul Germaniei, în regiuni precum Berlin, Rostock sau Lubeck.

Pentru detalii, cei interesaţi pot accesa  site-ul www.karls.de/jobs sau pot lua legătura cu Dominika Pacek (d.pacek@karls.de).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Karls oferă studenţilor USV locuri de muncă în Germania.
 Vizualizări articol: 2197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Firma Karls oferă studenţilor USV locuri de muncă în Germania1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei