Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 49 (6759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Poliția de Frontieră

Contrabandă cu sania și cu autoturismul la graniță

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de frontieră suceveni au capturat aproape patru mii de pachete de țigări, pentru care s-a încercat introducerea ilegală în țară, atât prin zona de munte a județului, cât și prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, lucrătorii din PTF Siret au descoperit în spații special amenajate în barele de protecție, în portierele, podul pedalier și în scaunele unui Volkswagen Passat 1480 de pachete de țigări Kent, de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 2.220 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătoarea autoturismului, tânăra de 27 de ani Alina C., cu dublă cetățenie, româno-ucraineană, a fost sancționată contravențional cu amendă de 8.000 lei. Mai mult, autoturismul Volkswagen, evaluat la aproximativ 9.200 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor. Comisarul-șef Poroch-Serițan a mai arătat că ieri dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii de frontieră de la Sectorul Brodina au fost informați de grănicerii ucraineni că aceștia observaseră pe teritoriul lor, în apropierea frontierei, două persoane care transportau o cantitate mare cu țigări. Imediat, la nivelul Sectorului Brodina s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, iar lucrătorii de la graniță au descoperit în apropierea frontierei, pe raza localității Straja, o sanie pe care se aflau mai multe baxuri cu țigări. Din primele verificări a rezultat că țigările de contrabandă urmau a fi transportate cu ajutorul saniei către interiorul țării pentru a fi comercializate ulterior pe piața neagră de desfacere. Acestea au fost transportate la sediul Sectorului. În urma inventarierii, au fost înregistrate 2.500 pachete de  proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 29.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare polițiștii de frontieră români și grăniceri ucraineni fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandă cu sania și cu autoturismul la graniță.
 Vizualizări articol: 2247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Contrabandă cu sania și cu autoturismul la graniță5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei