Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 44 (6754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a VI-a

Concursul judeţean de interpretare vocală ,,Vreau să cânt!” de la Dumbrăveni şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa judeţeană a Concursului de interpretare vocală ,,Vreau să cânt!”, aflat la cea de-a VI-a ediţie, s-a bucurat de un număr foarte mare de participanţi din şcoli din judeţ, faza finală a competiţiei desfăşurându-se la Ateneul "Mihai Eminescu" din Dumbrăveni.

Evenimentul, organizat în cadrul Liceului Tehnologic ,,Mihai Eminescu’’ Dumbrăveni, prin prof. Oltea Hriţcu şi prof. Ovidiu Spiridon, în parteneriat cu Asociaţia „În sprijinul educaţiei” şi primăria locală, s-a bucurat de un public foarte numeros şi o atmosferă deosebită. Concursul a avut o durată de aproximativ trei ore, timp în care participanţii din cadrul celor trei secţiuni, primar, gimnaziu şi liceu, au interpretat câte două melodii, conform regulamentului concursului.

Câştigătorii au fost desemnaţi la finalul concursului şi premiaţi cu tablete, rechizite, dulciuri, fructe şi premii în bani.

La secţiunea învăţământ primar, câştigătorii concursului au fost: premiul I - Maria Iosep, din clasa I, de la Școala Gimnazială „Iorgu Toma” Vama, îndrumată de prof. Mihaela Iosep, premiul II - Ana Maria Antonesei, îndrumată de prof. Oltea Hriţcu, şi premiul III - Geanina Albişteanu, îndrumată de înv. Rodica Lazăr, ambele eleve în clasa a IV-a la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni.

La secţiunea gimnaziu, juriul a acordat următoarele premii: premiul I - Luisa Vasilcovici din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Mitocu Dragomirnei, îndrumată de prof. Narcisa Sinescu, premiul II - Monica Hriţcu, din clasa a VIII-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, îndrumată de prof. Oltea Hriţcu, şi premiul III - eleva Alexandra Puiu, din clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, îndrumată de prof. Adriana Caliniuc.

Premiile din cadrul secţiunii liceu au fost acordate elevilor Ana Maria Roman, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, îndrumată de prof. Marian Palade - premiul I, Nicoleta Hriţcu - premiul II şi premiul III - Ionatan Pamaparău, din clasele a X-a, respectiv, a XI-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, coordonaţi de prof. Dumitru Țiplic şi Liviu Drobotă. În afara premiilor I, II şi III, s-au acordat menţiuni, distincţii şi premii speciale.  

Din juriu au făcut parte: inspector şcolar prof. Loredana Ceică - preşedinte al juriului, prof. Iosif Pamparău, de la Colegiul Naţional de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava – vicepreşedinte şi profesori Dumitru Tiplic, Liviu Drobotă, Mihaela Apetrei (director al şcolii organizatoare), de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, şi primarul Ioan Pavăl, în calitate de membri.

Concursul a fost sponsorizat cu premii generoase de Auchan România, S.C. Ponable S.R.L., Asociaţia „În sprijinul educaţiei”, primăria locală şi un sponsor care a dăruit premiile I, II şi III şi care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Concursul a avut un real succes şi, conform declaraţiilor prof. Ovidiu Spiridon, „se va avea în vedere ca acest frumos concurs, apreciat de copii şi susţinut de părinţi şi cadrele didactice ale şcolii, să fie desfăşurat în bune condiţii în fiecare an”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul judeţean de interpretare vocală ,,Vreau să cânt!” de la Dumbrăveni şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 2000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul judeţean de interpretare vocală ,,Vreau să cânt!” de la Dumbrăveni şi-a desemnat câştigătorii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei