Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 43 (6753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

A XIX-a ediție

Concurs de Interpretare Instrumentală „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 21-23 februarie, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava derulează Concursul de Interpretare Instrumentală „Cel mai bun interpret”, ajuns anul acesta la a XIX-a ediție. Concursul se adresează elevilor claselor III-VIII de la specializarea muzică, fiind organizat într-o singură etapă, pe secțiuni (pian, vioară, corzi grave, instrumente de suflat și percuție, instrumente populare) și categorii de vârstă. Se vor acorda Trofeul „Cel mai bun interpret”, Premiul special „Cătălina Hapurne” (profesorul inițiator al proiectului), Premiul Asociației de Părinți și Absolvenți ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Premiile I, II, III, mențiuni și diplome de participare.

Competiția se constituie ca un preambul al preselecției pentru Faza Zonală a Olimpiadei Naționale de Interpretare Muzicală, ce va avea loc în perioada 16-17 martie 2018, la Botoșani.

Cei 47 de elevi înscriși sunt pregătiți de profesorii de instrument, împreună cu profesorii de corepetiție, și evaluați de o comisie formată din următoarele cadre didactice: președinte de onoare - prof. Gabriela Scutaru, inspector școlar general adjunct, președinte executiv - prof. Elena Istrate, director adjunct al colegiului, vicepreședinte - prof. Vasile Bolnavu, secretari - prof. Florin Sumanariu, prof. Iulian Asimionesei și ing. Mugurel Bordeianu, membri evaluatori: prof. Monica Asimionesei și prof. Riciard Gagiu, prof. Cristina Ungureanu și prof. Ilie Aurelian Zugrav, prof. Mihaiela Săveanu, prof. Ciprian Baicu, prof. Claudiu Alin Mihai, prof. Petru Tabarcea și prof. Lucian Rusu.

Susținătorii acestei ediții sunt Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Asociația de Părinți și Absolvenți ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Sedcom Libris S.A. Suceava, Tipografia „Celestin” Suceava, Tipografia Mușatinii Suceava și conducerea colegiului, reprezentată de directoarea prof. Alexandra Veronica Bejinaru.

Gala laureaților și festivitatea de premiere va avea loc vineri, 23 februarie 2018, începând cu orele 10.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de Interpretare Instrumentală „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă.
 Vizualizări articol: 1957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs de Interpretare Instrumentală „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mămăliguţă de mei (reţeta străbunilor) Dacă astăzi ne imaginăm că strămoşii noştri se serveau la mesele lor de la sat sau chiar la conacul boieresc, pe lângă mâncarea de hribi sau tochitură, cu mămăliguţa aurie fără de care astăzi nu putem concepe o masă în stil... Citeşte