Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 42 (6752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări

Primăria Fălticeni va recurge la soluţii temporare pentru repararea străzilor pe perioada iernii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Fălticeni va realiza lucrări de reparaţii pe străzile din municipiu unde asfaltul s-a degradat ca urmare a efectului de îngheţ-dezgheţ din perioada iernii. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a precizat că lucrările vor fi realizate de primărie și vizează o soluţie temporară, respectiv intervenţia cu asfalt la rece și pavele, acolo unde au apărut gropi în carosabil.

Cătălin Coman a spus că astfel de lucrări se realizează deja pe strada 13 Decembrie și pe sectorul străzii 2 Grăniceri care asigură ieșirea din Fălticeni pe Drumul European 85, spre Roman, în zona sectorul podului și a drumului aferent.

„Gropile din carosabil vor fi acoperite temporar, cu asfalt la rece sau pavele, pentru a asigura circulaţia mașinilor în condiţii mult mai bune. Precizăm că Primăria Fălticeni are în derulare un contract multianual pentru reparaţii și asfaltări în municipiul Fălticeni. Condiţiile meteorologice nu permit lucrări de asfaltare în perioada de iarnă. Asfaltările vor începe imediat ce vremea se va încălzi”, a explicat Cătălin Coman.

El a arătat că în vara acestui an, în Fălticeni va fi demarat un proiect în valoare de patru milioane de lei, (40 miliarde de lei vechi), finanţat pe Ministerul Dezvoltării, prin PNDL, pentru reabilitarea podului de la ieșirea din Fălticeni și a sectorul de drum aferent.

 

Bugetul local pentru anul 2018 mai prevede asfaltări pe străzile afectate de intervenţiile la reţelele de apă și canalizare

Cătălin Coman a adăugat că un alt proiect finanţat prin PNDL, în valoare de 7,5 milioane de lei, vizează reabilitarea și modernizarea părţii carosabile și a trotuarelor pe străzile 1 Mai, Nicolae Beldiceanu, Cuza Vodă, Anton Holban, Pietrari, Ion Dragoslav, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, Nicu Gane. Primarul din Fălticeni a mai declarat că pe lângă aceste proiecte, în bugetul local pentru anul 2018 mai sunt prevăzute patru milioane de lei, pentru asfaltări pe străzile afectate de intervenţiile la reţelele de apă și canalizare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni va recurge la soluţii temporare pentru repararea străzilor pe perioada iernii.
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Fălticeni va recurge la soluţii temporare pentru repararea străzilor pe perioada iernii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei