Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 41 (6751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

Studenţii pot primi până la 20.000 de lei pentru proiecte culturale, artistice sau sportive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) lansează o nouă competiţie de proiecte studenţeşti, pentru care instituţia va aloca până la 100.000 de lei.

Instituţia vrea să finanţeze cinci proiecte originale (câte 20.000 de lei pentru fiecare), cu impact, din domeniile cultural, artistic sau sportiv, aparţinând studenţilor sau asociaţiilor studenţeşti din cadrul USV.  

Studenţii pot propune organizarea deconcursuri, întâlniri, dezbateri, festivaluri, activităţi sportive, cinemateci/ videoteci, campanii, caravane, expoziţii, târguri, activităţi culturale etc.

Tinerii cu idei originale trebuie să depună proiectele la Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava, la adresa de email: casastudentilorsv@gmail.com, până la data de 20 martie, acestea urmând să fie evaluate de o comisie din care va face parte şi rectorul interimar al USV, prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian.

Susţinerea proiectului (discuţii cu managerul de proiect şi comisia de evaluare) şi evaluarea proiectelor de către comisie are loc în perioada 21 - 30 martie, iar pe 2 aprilie se vor afişa rezultatele. Pe 3 aprilie se pot depune contestaţii, iar o zi mai târziu vor fi afişate rezultatele finale.

Metodologia şi anexele pot fi accesate pe site-ul Casei de Cultură a Studenţilor -  www.ccs-sv.ro.

Proiectele vor fi eligibile în măsura în care vor viza atingerea obiectivelor competiţiei de proiecte: să încurajeze participarea activă în rândul studenţilor, să asigure modalităţi diverse de petrecere a timpului liber, să încurajeze parteneriatul în rândul asociaţiilor studenţeşti, să crească gradul de conştientizare al studenţilor în domenii precum: cultură, artistic şi viaţă sportivă, să dezvolte creativitatea studenţilor, să promoveze tinerele talente studenţeşti, să promoveze comunicarea între studenţi.

De asemenea, în regulament se mai arată că în cadrul acestei competiţii sunt promovate acele proiecte care încurajează dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor. Sunt susţinute acţiunile studenţeşti care încurajează participarea civică, antreprenorială, profesională, culturală şi de divertisment în rândul studenţilor.

 

Trei proiecte finanţate anul trecut

Prof. Valentin Ianoş, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Suceava, a menţionat că anul trecut au fost depuse opt proiecte din care au fost finanţate trei proiecte.

Unul a fost din domeniul sportiv, de promovare a jocului sportiv „TouchBall”, propus de studenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Al doilea proiect „Zmeu în zbor”, a venit din partea Facultăţii de Litere şi Știinţe ale Comunicării, iar al treilea proiect aprobat a aparţinut Facultăţii de Silvicultură şi a propus semnalizarea şi etichetarea arbuştilor din campusul USV. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii pot primi până la 20.000 de lei pentru proiecte culturale, artistice sau sportive.
 Vizualizări articol: 1210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţii pot primi până la 20.000 de lei pentru proiecte culturale, artistice sau sportive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei