Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 40 (6750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanțări

La Gura Humorului va fi lansat proiectul „Academia de Antreprenoriat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația “Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici și Mijlocii” Suceava va lansa, la finalul acestei săptămâni, la Gura Humorului, un nou proiect prin care întreprinzătorii pot accesa finanțări de până în 40.000 de euro pentru începerea unei noi afaceri. Proiectul, intitulat „Academia de Antreprenoriat”, va fi derulat de SC Unic Sports SRL în parteneriat cu Asociația Generală a Profesioniștilor în Vânzări, Consul SA și Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici și Mijlocii Suceava. Lansarea proiectului va avea loc vineri, 23 februarie a.c., de la ora 11:00, la Primăria din Gura Humorului. Potrivit președintelui acestui patronat, Liliana Agheorghicesei, proiectul „Academia de Antreprenoriat” are ca obiectiv dezvoltarea competenţelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să înființeze o activitate independentă. Tot prin acest proiect se are în vedere subvenționarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creșterii ocupării persoanelor din regiunea Nord-Est prin susținerea înființării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii. „Prin acest proiect se are în vedere creșterea ocupării în regiunea de Nord-Est, prin stimularea participării pe piața muncii a persoanelor cu potențial antreprenorial, dar și crearea unui program regional integrat de încurajare și sprijin tehnico-financiar pentru înființarea și dezvoltarea de noi întreprinderi în mediul urban”, a explicat Liliana Agheorghicesei.

Ea a adăugat că în cadrul proiectului se va acorda un sprijin financiar de maxim 178.340 de lei pentru 90 de afaceri. Cei care doresc să acceseze trebuie să fie persoane cu vârsta de peste 18 ani  care doresc să inițieze o activitate independentă și care nu urmează nici o formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă. De asemenea, cei care depun proiectele trebuie să aibă studii gimnaziale finalizate în România, să aibă cetățenie română și domiciliul stabil în România, în regiunea de Nord-Est, în mediul urban sau rural, dar și să facă parte din următoarele categorii: angajați, inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă, persoane care beneficiază de sprijin; șomeri și persoane inactive.

Liliana Agheorghicesei a mai spus că proiectul „Academia de Antreprenoriat” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 și va fi implementat în Regiunea Nord – Est a României, în județele Suceava, Iași, Botoșani, Bacău, Neamț și Vaslui.

Confirmarea participării la conferința de lansare a proiectului se poate face la numerele de telefon 0747.133.136, 0747.133.137, 0230.222.722, 0740.136.979, sau pe adresele de email: academia@unicsports.ro, imm_sv@yahoo.com, până în data de 19 februarie 2018, la ora 14:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Gura Humorului va fi lansat proiectul „Academia de Antreprenoriat”.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
La Gura Humorului va fi lansat proiectul „Academia de Antreprenoriat”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei