Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 40 (6750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

1.800 de lei s-au adunat la „Balul primăverii”, desfăşurat la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Umanitară ”Freamăt de speranţă”, împreună cu Asociaţia ”Viitor de 7 stele” şi Aquarius Center au organizat sâmbătă, 17 februarie, la ora 17:00, ”Balul primăverii”, ediţia a III-a, sub deviza: „Împreună pentru un vis”, eveniment găzduit de Aquarius Center din Câmpulung Moldovenesc. Au susţinut recitaluri folkista Ștefania Iacob şi Gabriela Grădinariu, interpretă de muzică uşoară, coordonatoarea Asociaţiei ”Viitor de 7 stele”. Scopul acestui eveniment a fost unul caritabil. Sâmbătă seară s-a adunat suma de 1.800 de lei, care a fost redirecţionată în contul destinat strângerii de fonduri pentru Clinica de Recuperare din Bucovina. Cei care doresc să se alăture acestui vis pot să redirecţioneze cei 2% din impozitul pe venit anual sau donând direct o sumă cât de mică în contul RO 25 RNCB 0236156796310001.

 

Comuniune

Preşedinta Asociaţiei Umanitare ”Freamăt de speranţă”, Anca Crăciun, a spus că prin acest eveniment „se urmăreşte integrarea persoanelor cu nevoi speciale în societate, conştietizarea comunităţii cu privire la necesităţile persoanelor cu dizabilităţi şi nu în ultimul rând adunarea de fonduri necesare proiectului <Clinica de Recuperare din Bucovina>,proiect iniţiat de Asociaţia <Freamăt de speranţă>şi Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc". Alături de organizatori, la eveniment au fost prezente  persoane din Iaşi, prieteni, susţinători ai copiilor din Botoşani, Gura Humorului şi Suceava, un public restrâns, dar plin de dragoste din Câmpulung Moldovenesc, în frunte cu primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură. „În timpul celor 4 ore de activitate, copiii şi tinerii cu nevoi speciale s-au transformat din spectatori în mici vedete care au dansat şi cântat alături de invitaţi, împrăştiind în jurul lor lumină şi candoare, putere şi optimism. Impresionant a fost faptul ca persoanele din public au intrat în jocul copiilor, ridicându-se de pe scaune până şi persoanele care se deplasează cu greutate. Astfel de evenimente aduc în sufletele participanţilor multe emoţii şi compasiune, dezgheţând până şi cele mai îngheţate inimi", a mai spus Anca Crăciun.

 

Mici bucurii pentru copii

Asociaţia „Freamăt de speranţă” a reuşit din nou să aducă zâmbete pe faţa copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi. Pictorul Cătălin Nechita Mândrilă, membru „Freamăt de speranţă” (asociaţie înfiinţată la dorinţa poetului din Câmpulung Moldovenesc, Sebastian Crăciun) i-a pictat pe copii pe faţă. Evenimentul a fost sprijinit de SC Pizzeria Papa Bun, SC Aquarius, SC Litu, SC Oti Const, SC Yulmis Foto şi Patiseriei Vera Alboi. Ei au recompensat copiii cu pizza, sucuri, saleuri, tort şi amintiri fotografice. Asociaţia „Freamăt de speranţă" îşi propune să demareze, lunar, câte un eveniment din seria ,,Împreună pentru un vis,", în speranţa că, într-o zi nu foarte îndepărtată, se va construi Clinica de Recuperare din Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1.800 de lei s-au adunat la „Balul primăverii”, desfăşurat la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.800 de lei s-au adunat la „Balul primăverii”, desfăşurat la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei