Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 37 (6747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Finanţări nerambursabile de 40.000 de euro prin Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Antreprenorii care doresc să-şi înfiinţeze o nouă afacere au posibilitatea să acceseze finanţări nerambursabile în valoare de 40.000 de euro. Finanţările vor fi acordate prin proiectul ”Entrepreneurship for doers - Dezvoltare sustenabilă în regiunea Nord - Est” , a cărui lansare va avea loc în data de 22 februarie a.c., la ora 14:00, la Muzeul Bucovinei din Suceava. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 şi va fi implementat de Asociaţia Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din întreprinderile Mici şi Mijlocii Suceava, Ioanida Turism şi Asociaţia Generală a Profesioniştilor în Vânzări, în parteneriat cu Loop Operation. Finanţările se acordă în cadrul programului Romania Start Up Plus. Proiectul ”Entrepreneurship for doers - Dezvoltare sustenabilă în regiunea Nord - Est” are ca scop susţinerea înfiinţării a 45 de întreprinderi inovatoare şi sustenabile, cu profil non – agricol, precum şi a cel puţin 90 de noi locuri de muncă în zonele urbane din regiunea Nord Est. Potrivit preşedintelui Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, Liliana Agheorghicesei, acest lucru va fi posibil printr-un program de măsuri integrate de dezvoltare a competenţelor antreprenoriale. La acest program vor lua parte 450 de persoane, dintre care 45 vor beneficia de finanţare nerambursabilă în cuantum de 178.000 lei, asistenţă pentru dezvoltarea unui plan de afaceri, promovare şi mentorat.

Cei care sunt interesaţi de acest program pot confirma prezenţa la lansare la numerele de telefon 0230.222.722 sau 0740.136.979.

Liliana Agheorghicesei a mai precizat că tot Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava va mai demara, în Regiunea Nord-Est, un alt proiect prin care se vor putea accesa finanţări nerambursabile în valoare de circa 40.000 de euro, intitulat „Academia de Antreprenoriat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţări nerambursabile de 40.000 de euro prin Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava.
 Vizualizări articol: 2648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Finanţări nerambursabile de 40.000 de euro prin Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Iahnie de linte verde cu gogoşari Lintea verde este considerată mai puţin atrăgătoare ca aspect, dar cunoscătorii ştiu că este deopotrivă gustoasă, sănătoasă şi săţioasă, fiind un aliment ideal în post. Iahnia de linte verde se prepară repede şi este mai gustoasă cu mămăligă... Citeşte