Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 30 (6740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Amendă de 20.000 de lei aplicată celor de la Florconstruct pentru gunoiul neridicat la finalul săptămânii trecute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gunoiul care nu a fost ridicat la finalul săptămânii trecute din mai multe cartiere ale municipiului Suceava a intrat şi în atenţia comisarilor de la Garda de Mediu. Timp de două zile, aceştia au efectuat verificări în teren şi au discutat cu reprezentanţii firmelor de salubrizare care trebuiau să ridice gunoiul.

Iar concluziile nu au întârziat să apară. Ieri, firma Florconstruct a fost amendată cu suma de 20.000 de lei, iar suplimentar comisarii Gărzii de Mediu au dispus şi alte măsuri.

Mai exact, punctele de colectare existente în spatele blocului de pe Mărăşeşti, cunoscut şi sub denumirea Blocul Bebeluşul, precum şi la cel din apropierea Pizzeriei Luca, trebuie desfiinţate. În plus, Florconstruct trebuie să asigure o frecvenţă mai mare de ridicare a gunoiului pentru a nu se mai ajunge în situaţia de sâmbătă şi duminică.

Contactat telefonic, Vasile Florea, administratorul Florconstruct, a recunoscut că au existat sincope în operaţiunea de ridicare a gunoiului şi a precizat că a dispus deja suplimentarea numărului de maşini implicate în acest proces.

„Le-am propus şi celor de la Primăria Suceava mai multe locaţii pentru mutarea celor două puncte de colectare a deşeurilor şi vom vedea ce soluţie va fi adoptată. Pe de altă parte, cred că până nu se finalizează licitaţia pentru desemnarea firmei care se va ocupa de salubrizarea municipiului Suceava  vor mai fi şi alte probleme de acest fel”, a menţionat Vasile Florea.

Verificările celor de la Garda de Mediu au venit după ce mai multe persoane din municipiul Suceava şi-au arătat indignarea pentru faptul că maşinile nu au mai ridicat gunoiul timp îndelungat şi s-a ajuns ca tomberoanele amplasate să dea pur şi simplu pe afară. Este o situaţie care s-a repetat şi cu alte ocazii, dar se pare că a atins punctul culminant la finalul săptămânii trecute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendă de 20.000 de lei aplicată celor de la Florconstruct pentru gunoiul neridicat la finalul săptămânii trecute.
 Vizualizări articol: 2623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Amendă de 20.000 de lei aplicată celor de la Florconstruct pentru gunoiul neridicat la finalul săptămânii trecute5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei