Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 29 (6739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Tarom anulează de la finalul lunii martie zborurile Suceava – Torino și retur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Tarom va anula, de la finalul lunii martie 2018, zborurile pe care le operează de la Suceava către Torino, în Italia. Zborurile vor fi anulate din momentul intrării în vigoare a orarului de vară al Tarom. Ultimul zbor pentru care se mai pot cumpăra bilete din Suceava către Torino va fi operat în data de joi, 22 martie 2018. De la această dată nu se mai pot face rezervări pe această rută.

Cursa Tarom de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava către Aeroportul Caselle, din Torino, a fost inaugurată în luna iulie 2017. Despre anularea acestei curse aeriene scrie și portalul www.flytorino.it, care notează că o știre „dureroasă” este anularea de către compania aeriană națională din România a două zboruri active de pe aeroportul din Casselle, cea de la Iași (trei zboruri săptămânale) și de la Suceava (o cursă pe săptămână), ambele de la finalul lunii martie. Cei de la Fly Torino arată că atât zborul din Suceava, cât și cel din Iași au fost deschise în urma unei cereri imense din partea comunității de români care locuiește în Piemont, în Italia.

Pe de altă parte, www.boardingpass.ro a informat recent că pe lângă zborul internațional din Suceava, Tarom va suspenda în perioada de vară și cursele aeriene din Iași către Torino, Madrid și Munchen. Singurele rute ale Tarom de pe aeroportul din Iași vor fi cele către Tel Aviv, în Israel, și Luton, în Anglia. „Tarom a luat această decizie cel mai probabil din cauza necesității de aeronave pentru zborurile charter pentru care are contracte cu mai mulți turoperatori în perioada sezonului estival. O situație similară s-a întâmplat și anul trecut, când Tarom a suspendat ruta Iași – Munchen, invocând lipsa de avioane”, notează www.boardinpass.ro.

În condițiile în care Tarom suspendă zborul Suceava - Torino și retur, această companie românească  va opera de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava doar cursele pe ruta Suceava – București și retur. Reprezentanții companiei Tarom de la nivel central nu au putut fi contactați în cursul zilei de ieri pentru o declarație oficială cu privire la anularea curselor aeriene de la Suceava la Torino.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tarom anulează de la finalul lunii martie zborurile Suceava – Torino și retur.
 Vizualizări articol: 1700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tarom anulează de la finalul lunii martie zborurile Suceava – Torino și retur3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei