Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 25 (6735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Cabinet stomatologic la Colegiul Tehnic Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Tehnic Rădăuţi (CTR) a inaugurat, ieri la prânz, un cabinet stomatologic şcolar modernizat şi dotat prin fonduri alocate de Primăria Rădăuţi, circa 140.000 de lei, cabinet autorizat sanitar de Direcţia de Sănătate Publică Suceava. Prezent la scurta festivitate organizată cu această ocazie, primarul municipiului, Nistor Tătar, a declarat: „Consider că noul cabinet stomatologic este o investiţie necesară şi firească, având în vedere că ne străduim constant alături de conducerea fiecărei unităţi şcolare să asigurăm nevoile de bază ale elevilor rădăuţeni. Vreau să le mulţumesc domnilor consilieri locali pentru că avem o colaborare foarte bună şi lucrăm constant în folosul comunităţii. Doamnei doctor şi întregului personal de la colegiu le urez mult succes în activitate!”

La rândul său, directorul CTR, profesorul Gelu Ţugulea, a menţionat: „Sunt încântat de această reuşită şi vreau să îi mulţumesc viceprimarului Bogdan Loghin la iniţiativa căruia am demarat acest proiect, domnului primar Nistor Tătar pentru că ne-a sprijinit în obţinerea fondurilor necesare pentru investiţie, consilierilor locali pentru aprobarea proiectului şi tuturor celor care au făcut tot posibilul să ajungem la acest moment”.

Programul pe care îl va avea cabinetul stomatologic este de opt ore zilnic, iar medicul stomatolog Iulia Maria Pielmuş a afirmat că „se vor desfăşura şi programe de prevenţie la care pot participa toţi elevii rădăuţeni.”La inaugurare au participat, alături de primarul Nistor Tătar, viceprimarul Bogdan Loghin, reprezentanţi ai executivului local, consilieri locali, cadre didactice de la unitatea de învăţământ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cabinet stomatologic la Colegiul Tehnic Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cabinet stomatologic la Colegiul Tehnic Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Praz cu măsline O excelentă mâncare de toamnă-iarnă, care se pregătește ușor și este foarte gustoasă, e prazul cu măsline. Se poate face atât în versiune de post, caz în care folosim doar ulei la gătit, cât și în versiunea... Citeşte