Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 25 (6735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Ai parcat ca un...”

Autobuzele TPL, blocate la mall din cauza unui leneș care a lăsat mașina în mijlocul drumului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comoditatea maximă, combinată cu nesimțire sau pur și simplu prostie, a făcut ca joi după-amiază, calea de acces de ieșire din stația TPL de la Iulius Mall spre sensul giratoriu de la Bazar să fie blocată o lungă perioadă de timp.

Proprietarul unui autoturism cu numere de Bacău a parcat fix în mijlocul străzii, imediat după stațiile TPL și cea de taxiuri, adică în cel mai apropiat loc de intrarea în complexul comercial, plecând la cumpărături, fără să-i pese că nu se mai poate trece pe acolo. Probabil că, dacă se putea merge cu mașina până la rafturile magazinului dorit, acolo s-ar fi oprit, nu cumva să obosească dacă avea de făcut câțiva pași.

În urma sa s-au adunat, încolonate, mai multe autobuze TPL, pline cu oameni dornici să ajungă cât mai rapid la destinație, dar și autoturisme, care nu mai avea nici acestea pe unde trece.

Chemați să rezolve situația, angajații firmei de pază, care sunt puși să vegheze inclusiv ca respectivul drum să nu fie blocat de mașini, pentru că s-a mai întâmplat ca autobuzele să nu poată trece din cauza mașinilor parcate pe laterală, au încercat să rezolve problema în cel mai rapid mod – să împingă mașina.

Cu chiu cu vai, ajutați și de alți angajați, care au împins din cale și ghivecele cu tuia, doar ca să facă loc să dea mașina mai într-o parte, aceștia au reușit să urnească din loc vehiculul, dar nu suficient pentru a debloca strada.

Așa că, de nevoie, autobuzele TPL au trebuit să se strecoare pe lângă mașina lăsată moț în mijlocul drumului, urcând parțial pe trotuar, pe lângă totemul publicitar al mall-ului, continuându-și drumul după o pauză nedorită, cauzată de un șofer care, conform unui slogan des utilizat pe Facebook, a parcat ca un ....

De altfel, o bună parte din eforturile de îndepărtare a vehiculului cu numere de Bacău de pe drumul public au fost transmise live de unul dintre pasagerii primului autobuz din coloana de mașini care nu puteau să treacă, Daniela Druță, pe pagina sa de socializare, înregistrarea video fiind rapid propagată pe alte grupuri din județ, dar și din țară.

Dacă incidentul ar fi fost semnalat pe loc la Poliția Rutieră sau la Poliția Locală, iar un agent s-ar fi deplasat acolo, șoferul s-ar fi ales cu siguranță cu o amendă de 600 de lei, corespunzătoare sancționării cu patru puncte, pentru parcare neregulamentară, sau chiar cu dosar penal, dacă se dovedea că este un caz de blocare cu intenție a drumului public.

„Situația nu a fost semnalată atunci la Poliție, să poată fi trimis un agent constatator, iar înregistrarea video care circulă în mediul online nu poate fi considerată probă în instanță. Aplicarea unor sancțiuni în baza unor probe foto-video se poate face doar dacă acestea au fost preluate cu mijloace tehnice omologate, precum cele de la mașinile-radar”, a explicat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Șoferii de la TPL spun că se confruntă adeseori cu probleme din cauza șoferilor mult prea comozi sau cu o doză mai mare de nesimțire, care lasă mașinile pe îngusta cale de ieșire de la mall, existând mereu riscul să le atingă, pentru că nu au pe unde trece, deși fac fel de fel de manevre pentru a nu rămâne blocați acolo. Uneori, să se strecoare le este imposibil, încât se pierde timp prețios până când agenții de la mall găsesc proprietarul mașinii și o mută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autobuzele TPL, blocate la mall din cauza unui leneș care a lăsat mașina în mijlocul drumului.
 Vizualizări articol: 5257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Autobuzele TPL, blocate la mall din cauza unui leneș care a lăsat mașina în mijlocul drumului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Praz cu măsline O excelentă mâncare de toamnă-iarnă, care se pregătește ușor și este foarte gustoasă, e prazul cu măsline. Se poate face atât în versiune de post, caz în care folosim doar ulei la gătit, cât și în versiunea... Citeşte