Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 19 (6729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ofertă

Locuri de muncă în Germania plătite cu minimum 8,84 euro/oră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 O gamă extrem de variată de meserii face parte din oferta unei firme germane care caută forţă de muncă din Suceava. Anunţul este valabil atât pentru cei care nu cunosc limba germană, dar şi pentru cei care stăpânesc parţial sau integral limba lui Goethe.

De exemplu, pentru culegătorii de căpşune nu este necesară cunoaşterea limbii germane, iar salariul pe care nemţii îl plătesc este de 8,84 euro/oră. Cei care doresc să meargă la cules de căpşuni, o activitate sezonieră de câteva luni pe an în sezonul cald, trebuie să sune la numărul de telefon 0743.329.283.

Pentru această categorie de muncitori se oferă cazare în campinguri şi două mese pe zi, contracost în valoare de 10 euro zilnic, bani care la final vor fi scăzuţi din salariul final. Important de ştiut este faptul că dacă până acum culegătorii de căpşuni au fost racolaţi doar prin agenţii, acum totul se va face direct de către fermieri, ceea ce înseamnă eliminarea comisioanelor percepute de agenţii.

Pentru acest an se oferă 150 de locuri de muncă sunt sezoniere la cules de căpşuni, iar anunţul a venit din partea lui Ulrike Dahl, reprezentantul firmei germane Karls, care are o tradiţie de peste 100 de ani în cultivarea şi procesarea căpşunilor.

„E un domeniu în care se câştigă bani frumoşi, iar anunţul se adresează oamenilor care doresc să muncească”, a arătat Ulrike Dahl.

 

Meserii în alte 20 de domenii de activitate

Firma Karls oferă şi alte locuri de muncă în afara culegătorilor de căpşuni. Este vorba de peste 20 de alte domenii, respectiv vânzători în comerţ şi magazine online, ateliere de creaţie şi gastronomie, bucătari, brutari, cofetari în ateliere de bomboane şi marmeladă, casieri, designeri de interior, responsabili de depozit, maeştri agricoli, manageri de conferinţe şi petreceri, contabili, persoane pentru ajutor temporar, personal pentru curăţenie, lucrători la fabricile de ciocolată, de popcorn şi de marmeladă, vânzători de bilete, lucrători în grădina zoologică, menajere, servitoare, vânzători de căpşuni.

Aceste meserii se referă în special familiilor care vor să se relocheze în Germania. Din acest motiv, cunoaşterea elementară a limbii germane este obligatorie. De altfel, pentru a se înscrie doritorii trebuie să intre pe site-ul www.karls.de/jobsşi să depună o scrisoare de intenţie în limba germană, un CV şi o fotografie. Persoană de contact pentru aceste meserii este Dominika Pacek.

Important de ştiut este că aceste locuri de muncă sunt pentru nordul Germaniei, în regiuni precum Berlin, Rostock sau Lubeck.

„Regula este primul venit, primul servit. Şi în acest caz salariul minim este de 8,84 euro/oră, care poate creşte în funcţie de calificare şi de nivelul de cunoaştere a limbii germane”, a mai explicat Ulrike Dahl.

Compania Karls a fost înfiinţată în anul 1921 şi numără în prezent aproape 1.000 de angajaţi aproape toţi străini, din ţări precum Polonia, Republica Moldova, Kazahstan, Ucraina, Filipine, Franţa sau Anglia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri de muncă în Germania plătite cu minimum 8,84 euro/oră.
 Vizualizări articol: 6105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locuri de muncă în Germania plătite cu minimum 8,84 euro/oră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei