Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 17 (6727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Permise de conducere suspendate şi zeci de contravenţii aplicate, într-o acţiune a poliţiştilor din Marginea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de amploare desfăşurată de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Marginea a dus la identificarea câtorva infracţiuni şi aplicarea mai multor contravenţii pentru încălcarea legislaţiei rutiere sau de circulaţie a mărfurilor. În cele trei zile de controale desfăşurate în perioada 19-21 ianuarie au fost constatate 46 de contravenţii, în valoare de 15.425 de lei, fiind testaţi alcoolscopic 90 de conducători auto. Poliţiştii au constatat trei infracţiuni, fiind suspendate cinci permise de conducere şi reţinute două certificate de înmatriculare.

 

Conducerea sub influenţa alcoolului, principala infracţiune depistată în trafic

Sâmbătă, în jurul orei 17.20, un echipaj aflat în patrulare a oprit pentru control un autoturism BMW, pe DN 2E, în comuna Horodnic de Sus, condus de un bărbat de 37 de ani, din Voitinel. Cu ocazia legitimării s-a constatat faptul că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Două ore mai târziu, un echipaj de la aceeaşi secţie rurală a oprit pentru control o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter care se deplasa pe DN17A, pe raza comunei Suceviţa, fiind condusă de un bărbat din judeţul Constanţa, care transporta persoane la muncă în Germania.În urma controlului efectuat asupra autoturismului, s-a constatat că o pasageră transporta 400 de bucăţi de ţigarete de provenienţă extracomunitară, în valoare de aproximativ 360 de lei, care se aflau într-o geantă. Cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au întocmit un dosar pentru infracţiunea de contrabandă.

Un alt incident a avut loc duminică, în jurul orei 18.00, când poliţiştii au oprit un autoturism Renault care se deplasa pe un drum comunal din comuna Burla. În timpul legitimării şoferului, un bărbat din localitate, în vârstă de 64 de ani, s-a constatat că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Permise de conducere suspendate şi zeci de contravenţii aplicate, într-o acţiune a poliţiştilor din Marginea.
 Vizualizări articol: 2573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Permise de conducere suspendate şi zeci de contravenţii aplicate, într-o acţiune a poliţiştilor din Marginea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei