Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 15 (6725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neinstruit

Un tânăr aflat în probe pentru angajare a suferit un accident de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care se afla de câteva zile în probe de lucru la o fabrică de anvelope din judeţ a fost victima unui accident de muncă, după ce şi-a fracturat mâna dreaptă în timpul manipulării unei încărcături. Poliţiştii au demarat cercetări la locul accidentului, deschizând un dosar penal.

Accidentul s-a produs în incinta fabricii joi seara, în jurul orei 21.30, fiind anunţat prin intermediul unui apel la 112. La faţa locului a fost identificat şeful de tură, care le-a povestit poliţiştilor că în jurul orei 20.00, în timp ce se încerca mutarea cu ajutorul unei macarale telescopice a unui sac plin cu granule de cauciuc, cu o greutate de o tonă, era ajutat de tânărul de 21 de ani, angajat de trei zile în probe la fabrică. Tânărul s-a urcat pe o scară sprijinită de cuva instalaţiei, în care urmau să se descarce granulele, şi a încercat să taie sacul cu granule de cauciuc, moment în care mânerele sacului s-au rupt şi acesta a căzut în cuvă, prinzând braţul drept al tânărului între sac şi un perete al cuvei metalice. În urma accidentului, tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi cu autoturismul şefului de tură, aici fiind diagnosticat cu fractură diafiză humerus drept cu deplasare şi internat, având nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr aflat în probe pentru angajare a suferit un accident de muncă.
 Vizualizări articol: 3423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr aflat în probe pentru angajare a suferit un accident de muncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei