Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 14 (6724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În Burdujeni

Hoțul înregistrat ”la muncă” de o cameră de supraveghere, prins după ce furase 12 antene de pe autoturisme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Individul înregistrat în urmă cu o săptămână, în timp ce căuta în timpul nopții bunuri de furat de pe mașini parcate în cartierul Burdujeni, a fost prins în cursul nopții de miercuri spre joi, având asupra sa 12 antene auto, provenite de la stații de emisie recepție instalate pe autoturisme. Este vorba de un tânăr de 19 ani din municipiul Suceava, surprins în flagrant de o patrulă de siguranță publică aflată în patrulare prin cartierul sucevean.

 

Surprins de o cameră de supraveghere în timpul nopții

O cameră de supraveghere în infraroșu, montată la etajul unui bloc din Burdujeni, surprindea în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, în jurul orei 02.15, un bărbat cu un rucsac în spate, care studia mașinile de pe strada Iacob Zadik, din apropiere de Spitalul Bethesda. Pe imagini se poate vedea cum la un moment dat individul se apropie de un autoturism Audi, studiază atent mașina, după care pune mâna pe antena de emisie în încercarea de a o sustrage de pe autoturism. În acel moment suspectul observă camera de supraveghere de la etajul blocului din fața sa și renunță, fugind spre alte mașini din zonă. În cursul dimineții următoare, proprietarul autoturismului Audi a găsit antena ruptă și portbagajul mașinii ușor îndoit și s-a deplasat la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a depus o reclamație pentru infracțiunile de distrugere și tentativă de furt. El le-a spus polițiștilor că deține imagini care surprind momentul comiterii faptei. Autorul avea o glugă pe cap, fiind greu de identificat. Aceste imagini au fost prezentate și pe site-ul cotidianului Monitorul de Suceava, pentru a fi vizionate de cât mai mulți oameni. 

 

Câteva nopți mai târziu, individul a fost prins în flagrant de un echipaj de poliție

La o săptămână de la acel incident, în cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 04.50, opatrulă de siguranță publică, formată din doi agenţi de poliţie, a observat, în timp ce se afla în patrulare prin cartierul Burdujeni, pe strada Muncii, un tânăr cu un comportament suspect. În momentul în care agenții de poliție s-au îndreptat către acesta pentru a-l legitima, individul a fugit, intrând în scara unui bloc de pe str. Muncii. Polițiștii au intrat după el și la etajul al treilea al blocului au reușit prinderea și încătușarea acestuia. Asupra lui oamenii legii au găsit 12 antene auto provenind de la stații de emisie recepție instalate pe autoturisme. El a fost condus pentru cercetări la sediul Secției de Poliție Burdujeni, fiind identificat ca fiind Adrian Dumitru Axinte, de 19 ani, din municipiul Suceava. În timpul audierilor acesta a recunoscut că cele 12 antene auto găsite asupra sa le-a sustras în cursul acelei nopți de la diferite autoturisme parcate în  Cartierul Burdujeni, polițiștii aflând astfel că tânărul era cel surprins de camera de supraveghere cu o săptămână în urmă. Polițiștii au întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii surprinse în flagrant și de stabilire a prejudiciului, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoțul înregistrat ”la muncă” de o cameră de supraveghere, prins după ce furase 12 antene de pe autoturisme.
 Vizualizări articol: 3064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoțul înregistrat ”la muncă” de o cameră de supraveghere, prins după ce furase 12 antene de pe autoturisme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei