Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 12 (6722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Auto

Toyota Yaris 2017 obţine 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lansat în prima jumătate a anului trecut, Toyota Yaris 2017 a obţinut maximum de 5 stele la cele mai recente teste de siguranţă auto Euro NCAP (New Car Assessment Programme) din 2017. Această realizare este o dovadă clară a angajamentului Toyota faţă de siguranţa auto. Astfel, fiecare maşină este echipată standard cu sisteme care pot preveni accidentele sau pot minimiza consecinţele în cazul unui impact. Pachetul include un sistem pre-coliziune cu frânare autonomă de urgenţă, fază lungă automată, avertizare la depăşirea benzii şi, începând cu nivelul de echipare Luna, asistenţă pentru marcaje rutiere.

Toyota Yaris 2017 beneficiază şi de o serie de funcţii suplimentare menite să sporească siguranţa pasagerilor. Centurile de siguranţă pentru locurile din spate dispun de limitatoare de forţă şi pretensionare, tetierele au fost reproiectate pentru a oferi o mai bună protecţie împotriva traumatismelor cauzate de hiperflexie-hiperextensie, iar forma airbagurilor de tip cortină a fost corectată. În plus, instalarea scaunului pentru copii este acum mai uşoară datorită reglajelor sistemului de prindere Isofix şi etichetărilor.

Pentru Toyota, siguranţa înseamnă fundamentul angajamentului său de a crea autovehicule din ce în ce mai bune, asigurându-se că beneficiile tehnologiilor inovatoare nu se limitează la modele de vârf cu cele mai avansate specificaţii, ci sunt disponibile la nivel general. Respectând această etică, Toyota Safety Sense a intrat în echiparea standard  a modelului Yaris din 2017.

Noul model Toyota Yaris poate fi condus la sediul Revlaco Motors, partenerul Toyota în Suceava, din şoseaua Humorului, localitatea Șcheia. Pentru mai multe informaţii despre Toyota se poate accesa www.suceava.toyota.ro.

Noul model Toyota Yaris poate fi condus la sediul Revlaco Motors, partenerul Toyota în Suceava, din șoseaua Humorului, nr. 76, localitatea Șcheia. Mai multe informații despre Toyota se pot obține pe www.suceava.toyota.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota Yaris 2017 obţine 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP.
 Vizualizări articol: 2189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toyota Yaris 2017 obţine 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei